REKLAMI GEÇ

MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANIYALIM

1.MUSTAFA GÜLEÇ

01.12.1958 tarihinde Denizli’nin Bekilli ilçesinde çiftçilikle uğraşan 4 çocuklu ailenin en küçüğü olarak dünyaya geldim.
İlkokul ve Ortaokulu Bekilli de okudum. Ortaokul ikici sınıfta Bekilli Devrimci Kültür Derneği’ne üye oldum. Bu derneğin örgütlediği imece çalışmalarına katıldım. Dernek, büyük bir kütüphane kurarak gençliğe okuma alışkanlığı kazandırdı.
Lise öğrenimimi Çal Ticaret Lisesinde tamamladım. Çal Devrimci Liseliler Birliği’ni kurdum ve üç yıl boyunca başkanlığını yaptım.
Liseden sonra Denizli Devrimci Gençlik Birliği’nin bir yıl başkanlığını yaptım.1979’dan 1980 Eylül ayına kadar Denizli Türkiye İşçi Köylü Partisi İl Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulundum. 
1980 Ekim ayında Trabzon Fatih Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler bölümünü kazandım. Trabzon da bir yıl okuduktan sonra İzmir Buca Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği bölümüne yatay geçiş yaptım. Bu fakülteyi 1984 Eylülünde bitirdim. Fakültede öğrencilik yaparken aynı zamanda çeşitli işlerde çalıştım.
Öğrenciyken 1982 de Hatice hanımla evlendim. 1984 Eylülün de bir kızımız oldu.
Askerliğimi 1985-86 yıllarında Edirne ili Keşan ilçesinde yedek subay olarak yaptım.
1989 dan 2011 yılı Kasım ayına kadar Denizli’de önce Sosyalist Parti, sonra İşçi Partisi’nde İl Başkanlığı yaptım.
2011 seçimlerinde Cumhuriyet Güç birliğinin Denizli Milletvekili adayı oldum.
Bekilli ilçesi Yeşiloba köyünde şaraplık üzüm bağı üzerine zaman yarattığım ölçüde çiftçilikle de uğraşmaktayım.
2011 yılı Kasım ayında ailemle birlikte Ankara’ya taşındım. 4-5-6 Ekim 2013 günleri gerçekleştirilen İşçi Partisi 9. Genel Kurultayı’na kadar Genel Saymanlık görevinde bulundum. Kurultayda tekrar MKK üyeliğine seçildim. Halen Partimizin Köylü Bürosu Başkanlığını yürütmekteyim.

2. YADİGAR ÖZEN

1988'de Antalya-Korkuteli’de doğdu. İlköğretim ve lise öğrenimini Korkuteli/Antalya'da tamamladı. Pamukkale Üniversitesi Fizik Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite öğrencisi olduğu dönemde Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Denizli il yöneticiliği yaptı. Halen Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir. 15 Şubat 2015’te yapılan Olağanüstü Genel Kurultay’da Vatan Partisi MKK üyeliğine seçildi.

3. MEHMET İYİCE

Mehmet İyice, 1961 yılında Denizli’de doğdu. İlköğretimini İzmir Lütfi Akad İlkokulu’nda tamamlamıştır. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İş İdaresi Bölümü’nden mezun olmuştur. Halen Denizli'de İyice İnşaat Özel Tekstil Tarım Ürünleri San. Tic. Ltd. Şirketi bünyesinde müteahhitlik yapmakta ve özel sağlık hizmeti vermektedir. 



4.FÜSUN ÖZÇELİK

1965 Tavas doğumludur. İlk ve ortaokulu Aydın'da tamamladı. Buca Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra öğretmenlik görevine başladı. Denizli’nin çeşitli ilçelerinde öğretmenlik yaptı. Halen Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD) yönetim kurulu üyesi, evli ve bir çocuk annesidir.



5.İBRAHİM CÜNEYT DOĞAN

1955 Tavas doğumlu. İlk ve ortaöğrenimini Tavas’ta tamamladı. 1975 yılında Denizli Öğretmen Okulu’ndan mezun oldu. 25 yıllık meslek hayatında Denizli ve Manisa’da görev yaptı. 2000 yılında emekli olduktan sonra çeşitli demokratik kitle örgütlerinde çalıştı. Milli Merkez’de görev aldı. Evli olup 4 çocuk babasıdır.





6.MEHMET GİTAL

1955 Bekilli Yeşiloba köyü doğumlu. İlköğrenimini Yeşiloba İlkokulu’nda ortaöğrenimini Denizli Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Denizli Eğitim Enstitüsü’nden mezun olarak 1981 yılında öğretmenliğe başladı. Türkiye’nin birçok yerinde öğretmenlik yaptı, huzurevi ve yetiştirme yurtlarında idareci olarak çalıştı. Öğretmenliğe başlamadan Türkiye İşçi Köylü Partisi Denizli İl Başkanlığı ve Aydınlık Gazetesi Denizli temsilciliği yaptı. Öğretmenliğe başlamasının ardından uzun yıllar sendikalarda görev yaptı, KESK dönem sözcülüğünü yürüttü. 2008 yılında emekli oldu. Evli ve 2 çocuk babasıdır.





7.MAHMUT PAK

1953 Honaz-Kocabaş doğumlu. İlköğrenimini Denizli’de, ortaöğrenimini Gökçeada Öğretmen Okulu’nda tamamladı. 25 yıl boyunca Yozgat ve Denizli’nin çeşitli okullarında öğretmenlik yaptı. Eğitim-iş sendikası kurucu üyelerinden biri oldu uzun yıllar sendika çalışması yürüttü. Halen evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorumlar kapalı.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANIYALIM

SEÇİM BİLDİRGESİ

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Denizli İl Başkanlığı
Adres: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Yıldız Dinçer İşhanı Kat: 7 DENİZLİ
Tel-Fax: 0258 263 97 93
E-mail: denizli@vatanpartisi.org.tr

VATAN PARTİSİ FACEBOOK

VATAN PARTİSİ TWİTTER

VATAN PARTİSİ İNTERNET