REKLAMI GEÇ

HEDEFLERİM

hedeflerim-ic
Dünya tarihine baktığımızda, yüzyıllar boyu emperyal güçler böl- parçala-yut taktiğini uygulamış ve birçok ülke artık bugün yok olmuştur.

Nasıl Yugoslavya’nın önce askeriyesini böldüler, ardından da birçok parçaya bölerek burada küçük küçük ülkeler kurdurarak sömürülerine kattılarsa, Türkiye üzerinde oynanan oyun da aynısıdır.

Bu amaçla, ülkemizde kürt sorunu varmışçasına bir algı oluşturularak, emperyal güçlerin isteği üzerine iktidar tarafından Türkiye bölünme noktasına getirilmiştir. Bu oyuna gelmememiz gerekirdi.

13 yıllık AKP iktidarına baktığımızda eğitim paramparça. Sağlık ise parası olmayan tedavi olamaz. Hukuk diye bir şey kalmadı ve hukuk sadece iktidar ve yandaşlarına işliyor.Yani adalet kendilerine var.

Demokrasi de aynı sadece kendilerine var. Yandaşlar alabildiğine zenginleştirilirken, halk alabildiğine yoksullaştırılarak muhtaç duruma getirilmiştir.

Anne-babalar, çocukları ile çöplerden ekmek toplar hale getirildi ve bu tür yaşamını sürdürmeye çalışan ailelerin sayısı AKP iktidarında hızla artmıştır.

Yüce Atatürk ve silah arkadaşları Cumhuriyet ile birlikte tarım, hayvancılık, sanayi alanında çok büyük yatırımlarda bulundular. Ancak bu iktidar bu yatırımları sata sata yok etti.

Kısaca iktidar Atatürkçüleri, Atatürk ilke ve devrimlerini savunanları yok etmek için büyük bir savaş açtı. Kısaca Atatürk’ün adını ülkemizde silmeye çalışmaktadırlar.

Cumhuriyetten bile rahatsız olan bu iktidar T.C.’yi bile her yerden kaldırmaktadır.

Bu iktidarın senaryosunu İngiltere yazmış. Şiirini Avrupa Birliği dizelere dökmüş. Sazlarını ABD çalmış, müziğini İsrail oluşturmuş. Başrol oyunculuğunu da AKP iktidarı ile Türkiye’ye vermişler. Bu nedenle ülkemiz bölünme sattına girmiştir.

Ben şahsım olarak kanımın son damlasına kadar Cumhuriyetimizin yaşaması için mücadele vereceğim. Atatürk ilke ve devrimlerinin savunucusu olacağım.

Atatürk devrimcisiyim.

Hedefim, fabrikalarının bacalarından mutluluk dumanı tüten, halkının yüzü gülen, hukukun, adaletin, demokrasinin herkese eşit biçimde işlediği bir Türkiye’yi yaratmaktır. Bunun için CHP Denizli’den aday adayı oldum.

CHP iktidarı ile insanımızın gelir düzeyi yükselecek. İşsiz yurttaşımız kalmayacak. Sağlık, eğitim, barınma tüm yurttaşlarımıza ücretsiz olacaktır. Her doğan bebeğimizin sigortası olacak. Hiç bir yurttaşımız kimseye muhtaç kalmayacaktır.

Ben Bülent Gökce olarak, tüm bu saydıklarımın olabilmesi için mücadele vereceğim.

Bunun yanında, esnafımızın, çiftçimizin, besicimizin, sanayicimizin, emeklilerimizin, şehit ailelerimizin ve hatta memurlarımızın yüzlerinin gülmesi için mecliste olanca gücümü kullanacağım.

Daha da ötesi, memurlarımızın siyaset yapabilmesinin önünün açılmasının şart olduğu görüşünü savunuyorum.


Her alanda örgütlenerek başarıyı yakalayabiliriz. Onun için kendi içimizdeki yarışlarda promosyon ve buna benzer çalışmalarla eforumuzu harcamamalıyız. Fikirlerimiz ve düşüncelerimiz ile yarışmalıyız.

Asıl bütçeyi iktidar olmak için harcamalıyız. Mağdur olan her kesimin çözüm merkezi olmamız gerekir. Bu yöntem sayesinde hedefimize ulaşacağımıza inancım tamdır.

Aday adaylığımız yarışımız demokratik ve güzel bir yarıştır. Biz aday adayları olarak tek bir vücut, tek bir yumruk halinde mücadelemizi verebilirsek hepimizin kazancına olacağı gibi öncelikle partimiz kazanacaktır.

Ben şu sözü veriyorum: Ön seçimde en son sırada bile yer alsam partimin iktidar olabilmesi için sonuna kadar ekibim ile birlikte çalışacağım.

Önerim şu ki, bütün aday adayı arkadaşlarımın sıralamaya giremeseler bile seçim sonuna kadar canla başla çalışmalarıdır.

Bizler kendi çıkarlarını ön planda tutan adaylar değil aksine partimizin iktidar olabilmesi için çalışan birer nefer olmalıyız.

Bu amaçla, tüm ilçe örgütlerimizin, il örgütümüzün, aday adaylarımızın hatta tüm üyelerimizin iktidar olabilmemiz için gece-gündüz çalışacağı inancındayım.

Yorumlar kapalı.

Bülent Gökçe kimdir?

HEDEFLERİM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres:

Topraklık mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı No : 54 Pamukkale Denizli

Telefon:

0 555 556 89 89

Web: http://www.bulentgokce.com

re_facebookre_twitterre_instegram