REKLAMI GEÇ

MİSYONUM

misyon-ic

Cumhuriyet Halk Partimizin yerelde ve genelde iktidar olması için 1984 yılından beri yılmadan ve yorulmadan çalışmaktayım. Siyasi ve sosyal hayatımda aktif olarak çalışmayı seviyorum. Siyasi, sosyal ve iş çalışmalarımda; dürüstlüğü, çalışkanlığı, üretkenliği, sevgiyi, saygıyı,barışı hep ön planda tuttum. Şimdiye kadar hep nefer olarak çalıştım. Hiçbir zaman partimden ve çizgimden vazgeçmedim.

Cumhuriyet Halk Patimizin altı oklu ilkelerine gönülden bağlıyım.Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün devrim ve ilkelerine yürekten inanmış ve bu devrimlerininher alanda yaşaması için mücadelesini yapan bir partiliyim. Partim ile ilgili çalışmalarımı hem siyasi, hem iş ve hem de sosyal hayatımda kararlılıkla sürdürmeye büyük özen gösteriyorum.

Hayat felsefem, insanları sevmek ve onlara yardımcı olmaktır. Siyaseti de onun için çok seviyorum. Siyasi ikidarın geride kalan 13 yıllık döneminde Cumhuriyetin kurumları tahrip edilmiş ve birçoğu da ortadan kaldırılmıştır. Gericilik ve bölücülük hat safhaya gelmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olması ile bütün bu sıkıntıların ortadan kalkacağını, ülkemizin ATATÜRÇÜ ve CUMHURİYETÇİ bir sisteme yeniden kavuşup, her şeyin normalleşeceğine inanıyorum.

Sizleri temsilen mecliste gözünüz, kulağınız ve sesiniz olmak istiyorum. Bu nedenle canım kadar sevdiğim Cumhuriyet Halk Partisinden sizleri takdiri ve tercihi ile milletvekili adayı olmak istiyorum. Desteklerinizi bekliyorum.

Yorumlar kapalı.

KAZIM ARSLAN KİMDİR?

NEDEN ADAY ADAYI OLDUM

MİSYONUM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi Belediye arkası 835. Sokak  Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 258 265 76 06
Faks: 0 258 265 76 07
Cep: 0 532 217 38 48

re_facebookre_twitterre_instegram