REKLAMI GEÇ

ÖMER YURTSEVEN KİMDİR?

ozgecmis-foto
ÖRGÜTTEN GELEN ADAY ADAYI

2009 yılında CHP Merkez İlçe Yönetiminde ilçe sekreterliği ve Örgütten sorumlu Başkan Yardımcısı görevleriyle aktif siyasete başladım. Bir yıl sonra yönetim Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirildim. 2012 yılındaki kongrede yeniden Merkez ilçe Başkanı seçildim.İl kongresinde ise kurultay delegesi olarak görev aldım.Başkanlığım döneminde Türkiye’de ilk kez mahalle örgütlenmesini gerçekleştirdim.5 yıllık örgüt görevim sırasında bir genel ve yerel seçim ile 2 referandum ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini başkan olarak koordine ettim.

Her platformda Denizli’nin sorunlarını gündeme getirdim.CHP’nin güçlü sesi oldum.AKP’nin haksız ve hukuksuz uygulamalarını belgeleriyle gün yüzüne çıkardım.Örgütte iz bırakan başkanlık görevimden sonra Denizli’yi milletvekili olarak temsil etmek için yüreğimi ortaya koyarak CHP’nin örgütten gelen tek aday adayı olarak ‘’Açık alınla’’ yola çıktım.

 ÖMER YURTSEVEN KİMDİR?
1962 yılında Denizli’nin Serinhisar ilçesinde doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Denizli’den tamamladıktan sonra 1980 yılında Denizli Gazetesi’nde mesleğe başladım. Gazete adına TRT, Anadolu Ajansı ve Türk Haberler Ajansı’nın Denizli muhabirliğini yaptım.1984 yılında Cumhuriyet Gazetesi’nin Denizli Temsilciliği görevini üstlendim. Denizli Gazeteciler Cemiyeti yönetiminde Başkan Yardımcılığı ve Genel sekreterlik görevlerinde bulundum. 2000-2006 yıllarında kısa adı TSYD olan Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin Denizli Temsilciliğini yaptım.

Denizli Demokrasi platformu ve Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif olarak görev aldım. Gazetecilik mesleğinde ve köşe yazarlığında Denizli’nin çıkarlarını savundum. Cumhuriyet ve Atatürk ilkeleri rehberim; Demokrasi,hukuk ve özgürlük anlayışı temel felsefem oldu. Evliyim ve 2 çocuk babasıyım.

Yorumlar kapalı.

ÖMER YURTSEVEN KİMDİR?

MİSYONUM… VİZYONUM… MESAJIM…

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi 837 Sokak Kızılhisar Apt. No: 14/1 Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 533 571 40 69

re_facebookre_twitterre_instegram