REKLAMI GEÇ

Adil Demir seçim bürosu açtı

Adil Demir seçim bürosu açtı

Avukat Adil Demir, 7 Haziran’da yapılacak milletvekilliği genel seçimi için CHP’den milletvekili aday adayı olurken, seçim çalışmalarını ofisin açılışını yaptı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2015 Çarşamba, 15:12

Avukat Adil Demir, Saltak Caddesi’nde seçim ofisi açtı. Bu açılışla birlikte 7 Haziran’da yapılacak genel seçimde CHP’den Denizli milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Siyasete katkı koymak amacıyla yola çıktığını belirten Demir, “Bu ülkede demokrasi yok diye şikayet etmeye hakkımız olması için siyasetle uğraşmamız, siyasete katılmamız gerekir. Siyaseti bir çekişme, siyaseti birbirini hırpalama olarak değil, ülkeye demokrasi getirme, Türkiye Cumhuriyeti’nin demokratik bir devlet olmasını katkıda bulunma aracı olarak görmemiz gerekiyor. Bu nedenle de bu ülkenin kıt imkanlarıyla okumuş biri olarak Denizli’den siyasete katkı koymak için yola çıktım” dedi.

“HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”
AK Parti iktidarını ödevini yapmayan öğrenciye benzeten Demir, “Yıllardan beri muhalefet partisi görevini sürdüren CHP, ödevini çok iyi yaptı. Türkiye’nin sorunları ve sorunlara ilişkin projelerini hazırladı. CHP, 78 milyonu birlik ve beraberliği için, yaşanan rejim sorununa getirecek çözümleriyle iktidara hazırlanmıştır. Ayrıca Türkiye’nin 17 yaşındaki Erdal Eren gibi gençleriyle kanıyla yazılmış 1982 Anayasası’nın da değişmesi gerekiyor. Bunun içinde 11 yıl Denizli Barosu başkanlığı yapmış binim gibi hukukçulara ihtiyaç vardır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ADİL DEMİR KİMDİR?

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Sırakapılar Mahallesi Saltak Caddesi Umut Apt. No: 64 Kat:3/6  Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 532 4616250 - 0 533 5451000
Web: http://www.adildemir.com.tr

re_facebookre_twitterre_instegram

ADİL DEMİR’DEN MEKTUP VAR