REKLAMI GEÇ

ADİL DEMİR VİTES YÜKSELTTİ

ADİL DEMİR VİTES YÜKSELTTİ

CHP’nin önseçim kararını açıklamasının ardından çalışmalarına hız veren Adil Demir, ilçe ve köy gezilerini sürdürüyor. Son bir haftada Tavas, Çivril, Güney, Acıpayam, Serinhisar ve Kale ilçeleri ile Nikfer beldesini gezen Demir, toplam 35 köyde kahve toplantısı ve CHP ilçe teşkilatı ziyareti gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mart 2015 Çarşamba, 10:55

Önseçim mi kontenjan mı tartışmaları ile geçen kış günlerinin ardından CHP’de adaylar çalışmalara başladı. Parti teşkilatının aldığı kontenjansız önseçim kararının ardından sahaya çıkan adaylar içinde öne çıkan Adil Demir, giderek vites yükselten bir çalışma örneği sergiliyor.

denizli-chp-adil-demir-aday-adayi-ic

Geçtiğimiz hafta başlayan ilçe teşkilatları ziyaretine köy gezilerini de ekleyen Adil Demir, bir haftada 40’ın üzerinde ilçe, belde ve köy ziyareti yaptı.

İlk gezisini Tavas ilçesi ve köylerine yapan Adil Demir, ardından Çivril ve bağlı mahallelerini, Kale ve bağlı mahallelerini gezdi. Buralarda parti teşkilatı ve mahalle kahvelerinde toplantılar düzenleyen Demir, hem CHP’nin iktidar projelerini, hem de seçimlerin Türkiye’nin kaderine nasıl bir etki edeceğini anlattı.

Gezilerine Serinhisar teşkilat toplantısı ile devam eden Demir, Güney ilçesine yaptığı ziyaretin ardından Acıpayam ilçe örgütü ve köylerine yaptığı ziyaretle çalışmalarını sürdürdü. Adil Demir son bir hafta içinde 6 İlçe, Nikfer beldesi ve mahallelerde toplam olarak 35 köyde gezi ve toplantı yaptı. Kahvehane toplantıları olarak geçen çalışmalarında toprağa bağlı çalışan yöre insanının sorunlarına getirdiği çözüm önerileri ve devletin yol açtığı sorunların aşılmasına ilişkin geliştirdiği projeleri ile dikkat çekti.

ic-3
Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Denizli Barosu eski Başkanı ve CHP aday adayı Adil Demir, “Bizim çalışmalarımızda izlediğimiz yol sadece partimize ve kendimize yönelik oy toplama stratejisi değil. Öyle olsaydı bunu geçen dönem üçüncü sırada vekil adayı olmuş biri olarak daha kolay yöntemlere başvurarak halledebilirdik. Ama biz Türkiye’nin gidişatından endişeliyiz. Hukuki süreçlerden endişeliyiz, Cumhuriyetin modern kazanımlarının üzerinde dolaşan tehlikeden endişeliyiz. Özellikle köylülerimizin yaşadığı tarımsal krediler ve üretim kısıtlamalarından dolayı çok şikayet alıyoruz. Tüm bunlara ilişkin çözümün ne olabileceğini anlatmaya çalışıyoruz” dedi.

ic-

 CHP’nin iktidar programındaki çözümleri de anlatan Demir, “Emeklilerin, çiftçilerin, gençliğin göç sorunlarının önüne geçmenin yollarını karşılıklı görüşüp dinliyor ve görüşlerimizi aktarıyoruz. Böyle olması gerekir çünkü bu toplumun dinamiğine dinamit koyan şimdiki sistemle mücadele etmeden, insanımızın yaşadığı yoksulluk ve diğer sorunlara çözüm yolu bulmak imkansız. O nedenle dağ-taş, dere-tepe, yağmur-çamur demeden dolaşmaya devam edecek, düşüncelerimizi anlatacağız” diye konuştu. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ADİL DEMİR KİMDİR?

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Sırakapılar Mahallesi Saltak Caddesi Umut Apt. No: 64 Kat:3/6  Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 532 4616250 - 0 533 5451000
Web: http://www.adildemir.com.tr

re_facebookre_twitterre_instegram

ADİL DEMİR’DEN MEKTUP VAR