REKLAMI GEÇ

ADİL DEMİR’DEN 1970’LER RUHU AŞISI

ADİL DEMİR’DEN 1970’LER RUHU AŞISI

CHP Denizli Milletvekili aday adayı Adil Demir, CHP Gençlik Kolları’na gece düzenledi. 1970’lerin slogan ve direniş türkülerinin hakim olduğu toplantıya Adil Demir’in yaptığı konuşma damga vurdu. Denizli Barosu Lokalinde düzenlenen geceye çok yoğun ilgi gösteren gençlik, geç saatlere kadar eğlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mart 2015 Cuma, 10:41

CHP’de adaylık yarışı için günler azalırken atak bir seçim çalışması yürüten Denizli Barosu eski Başkanı Adil Demir, geçtiğimiz akşam CHP Gençlik Kolları üyelerinin organizasyonu ile gençlik gecesi düzenledi.

ic-1

Denizli Barosu Lokalinde düzenlenen geceye katılım ve ilgi yoğundu. Çoğunluğunu öğrencilerin oluşturduğu coşkulu gece Adil Demir’in yaptığı konuşma ile başladı. Gece saat 19.30’dan gecenin ilerleyen saatleri boyunca devam etti. 1970’lerin öğrenci coşkularını aratmayan gece boyunca sık sık sloganlar atıldı, halay çekildi, türküler söylendi ve gençler dans ederek eğlendi.

ic-3

Gecenin açılış konuşmasını yapan CHP aday adayı Adil Demir, ilk gençlik yıllarından başlayarak yaşadığı çalkantılı yılları özetledi. Konuşmasında 12 Eylül darbesi ile birlikte yaşadığı gözaltı ve baskı dönemlerine değinen Demir, o yılların özlemini şimdiki gençlerimizin özellikle Gezi Direnişi ve sonrasında gösterdiği mücadele ile giderdiğini belirtti. “Gençlere çok güveniyorum” diyen Adil Demir, politik olarak sorumluluk yüklenen genç arkadaşlarının davetine katılımından dolayı teşekkür etti.

Adil Demir yaptığı kısa konuşmada politik çalışmalarını özetleyerek, “Ben politikaya gençlik yıllarımda SHP’de başladım. Sonra partimizin çeşitli kademelerinde görevler yaptım. İl örgütümüzde yöneticilik yaptım ve son olarak Denizli Barosu Başkanlığını 5 dönem, yani 10 yıl sürdürdüm. Bu zaman içinde politikadan hiç kopmadım. Demokrasi ve özgürlükler için mücadele ettim. Türkiye Barolar Birliği’nin hazırladığı Anayasa taslağı çalışmalarına aktif olarak katıldım. Tüm bu yıllar boyunca sadece emek eksenli bir dünya görüşünün sahibi oldum ve olmaya devam ediyorum” dedi.

ic-4

Milletvekilliği adaylığına da değinen Demir, “Yıllarca sürdürdüğüm politika yaşamımda hiç durmadım. Şimdi de durmak istemiyorum. Birikimimi, bilgimi ve politik deneyimimi meclis çatısı altında emeğe, gençliğe, kadınlara, çocuklara daha saygılı yönetim ve yasal düzenlemeler için değerlendirmek istiyorum. Bu konuda siz genç arkadaşlarıma buradan söz veriyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

ic-2

29 Mart’ta yapılacak CHP önseçimi için geri sayım başladı. Adaylar çalışmalarına devam ederken, Adil Demir, kendi adaylık çalışmalarını çok yönlü toplum kesimlerini kapsayacak biçimde genişletiyor. Köylerde, ilçelerde ve il merkezinde yer alan farklı toplum kesimlerinin talep ve sorunlarına ilişkin program ve projelerini anlatarak neden milletvekili olmak istediğini açıklıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ADİL DEMİR KİMDİR?

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Sırakapılar Mahallesi Saltak Caddesi Umut Apt. No: 64 Kat:3/6  Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 532 4616250 - 0 533 5451000
Web: http://www.adildemir.com.tr

re_facebookre_twitterre_instegram

ADİL DEMİR’DEN MEKTUP VAR