REKLAMI GEÇ

“BU SEÇİMLERDE CHP EZBER BOZACAK”

“BU SEÇİMLERDE CHP EZBER BOZACAK”

Ön seçim çalışmalarında çıtayı yüksek tutan CHP aday adaylarından Avukat Adil Demir, Pelitbağ’da yapılan kahve toplantısında sürekli olarak vurgu yaptığı CHP iktidarı için “24 saatten fazla mesai yapmak zorundayız. Gün 24 saat, biz 28 saat çalışmalıyız” dedi. Demir, bu seçimlerde CHP’nin ezber bozacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mart 2015 Perşembe, 10:41

Denizli Barosu önceki dönemler Başkanı CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Avukat Adil Demir, önseçim için mahallelerde yapılan akşam toplantılarına devam ediyor.

CHP’de Denizli ön seçim tarihi olan 29 Mart’a sayılı günler kala, aday adayı Adil Demir, Pelitlibağ mahalle toplantısında yaptığı konuşmada “CHP bu seçimde ezber bozacak. Bu amaca ulaşmak için gerekirse 24 değil, 28 saat çalışacağız” dedi.

ic-1Seçmenlere CHP için bu dönem tek başına iktidar fırsatı doğduğunu anlatan Demir, “bizim için tek çıkar yol bu, Türkiye için tek çıkar yol bu, halkımız için tek çıkar yol bu” diye konuştu.
Genel seçimler sonrası kurulacak yeni meclisin en önemli görevinin yeni Anayasa yapmak olduğunu vurgulayan Adil Demir, partililer ve seçmenlerin kendisini Ankara’ya göndermeleri halinde gerek Anayasa, gerekse diğer yasal düzenlemeler konusunda hazırlıklı olduğunu ifade etti.

ic-2“AKP’nin öne sürdüğü Yeni Türkiye tartışmaları eşliğinde seçimlere giriyoruz” diye Demir, “Cumhuriyetin modernleşme ve uygar dünyadaki yerini koruma ve geliştirme prensibine karşı AKP’nin oyununu bozmak için çalışmalıyız. Emek eksenli bir Anaysa ve yasal düzenlemeler olması için bu oyunu bozmalıyız, siyaseti kendi tekelinde gören diktacı anlayışa dur demek için bu oyunu bozmalıyız. Bunun diğer adı ezber bozmaktır. AKP’nin ezberini bozacağız” dedi.

Pelitlibağ mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği kahve toplantısı, CHP’li diğer aday adaylarının seçim konuşmalarıyla sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ADİL DEMİR KİMDİR?

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Sırakapılar Mahallesi Saltak Caddesi Umut Apt. No: 64 Kat:3/6  Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 532 4616250 - 0 533 5451000
Web: http://www.adildemir.com.tr

re_facebookre_twitterre_instegram

ADİL DEMİR’DEN MEKTUP VAR