REKLAMI GEÇ

ALİ ASKER’İN ACIPAYAM FETHİ

ALİ ASKER’İN ACIPAYAM FETHİ

CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Ali Asker Kantürk, Acıpayam ve mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Partililerin, “Askerimizimin yanındayız” sloganları Kantürk’e moral oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mart 2015 Cuma, 10:35

CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Ali Asker Kantürk ön seçim çalışmaları kapsamında ilçe ve mahalle gezilerini sürdürüyor. 

Acıpayam ve mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Kantürk, gittiği her yerde büyük ilgi gördü. Partililerle yaptığı görüşmelerde kendini tanıtarak, destek isteyen Kantürk, “İşçisinden işverenine, çiftçisinden esnafına, 7’sinden 70’ine tüm Denizli halkının sorunlarını birlikte yaşayan, bilen; çözüm yollarını gösterebilecek biri olarak Ankara’da halkımızın sesi, yüreği ve beyni olacağım. Bir Denizli sevdalısı olarak yüce halkımızın iradesini olduğu gibi beyan etmekten asla çekinmeyeceğim. Kişisel beklenti içinde olmadan, dünün ve günümüzün kötümserliği yerine yepyeni bir sayfa açarak CHP’nin şahlanışına güç katmak için milletin yani sizlerin adım gibi neferi, ‘Asker’i olacağım” dedi.

Kantürk’ün samimi konuşmalarına, Acıpayamlı CHP’lilerden de samimi karşılık geldi. Vatandaşlar, Kantürk’e “Askerimizin yanındayız, seninleyiz” sloganlarıyla destek ve moral verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı