REKLAMI GEÇ

Gireniz Dedeye Ali Asker Kantürk sözü

Gireniz Dedeye Ali Asker Kantürk sözü

Tek kişilik ordu Girenizli Hasan Hüseyin Dede’nin gelecek kuşaklar için verdiği çevre mücadelesine CHP’li Milletvekili aday adayı Ali Asker Kantürk’ten destek geldi. Kantürk Gireniz Dede’nin mücadelesine tam destek sözü verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mart 2015 Çarşamba, 13:27

Acıpayam’ın bir çok yerleşim merkezini içine alan ve doğal güzelliği ile de dikkat çeken Gireniz Vadisi, son yıllarda yaşanan kentleşme ve sanayileşmenin tehdidi altında. Bu tehdit yalnızca Girenizlileri ilgilendirmiyor. Keza 86 yaşındaki Hasan Hüseyin Öztürk’ün dikkat çektiği nokta, bu vadide yetiştirilen sebze ve meyvelerin Acıpayam’ın genelinde tüketilmesi.

Kendi tabiriyle birkaç yıllık ömrü kaldığının altını çizip gelecek kuşaklar için başta Gireniz Vadisi olmak üzere birçok yerleşim merkezini tehdit eden Dalaman Çayı’ndaki kirlilik ile tek kişilik bir ordu olarak çevre mücadelesi başlatan Gireniz Dede, önceki gün CHP Denizli Milletvekil Aday Adayı Ali Asker Kantürk’ü ağırladı.

29 Mart’ta yapılacak ön seçimler için üyeleri kapı kapı dolaşıp çalışmasıyla ön plana çıkan Kantürk, ön seçim çalışması nedeniyle gittiği farklı yerleşim yerlerinde vatandaşlarla da görüşüp sorunları dinliyor. Kantürk, Acıpayam’daki üye ziyaretlerinden zaman yaratıp Gireniz Dede’yi de ihmal etmedi.

Gireniz Dede olarak bilinen 86’lık Hasan Hüseyin ÖztürK’ü evinde ziyaret eden Kantürk, Dalaman Çayı’nda yaşanan kirlilik, çevreye etkisi ve önüne geçilmesi konusundaki önerileri tek tek dinleyip Öztürk’ü bu mücadelesinde yalnız bırakmayacağını söyledi.

Öztürk’ün siyasilerin bu soruna el atması çağrısını görüp yanına geldiğini dile getiren Kantürk, Gireniz Dede’ye çevre mücadelesinde sonuna kadar arkasında, yanında olacağı sözünü verdi.

CHP’de ilk kez adaylık tecrübesi yaşayan işadamı Ali Asker Kantürk, renkli kişiliği, spordan müziğe bir çok alanda dikkat çeken yetenekleri ve çevreci tavrıyla son dönemlerde CHP’de sık sık konuşulanisimler arasında

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı