REKLAMI GEÇ

SORUNLAR ENVANTERİ ÇIKARIYOR

SORUNLAR ENVANTERİ ÇIKARIYOR

CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Ali Asker Kantürk, iki yıldır kapı kapı ziyaretler gerçekleştirdiğini, gittiği her yerden ve konuştuğu her kişiden Denizli’nin sorunlarıyla ilgili bilgi topladığını, ortaya çıkan “sorunlar envanterini” çözüm amaçlı çalışmalarda değerlendirmek istediğini belirtti.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 14 Mart 2015 Cumartesi, 18:14

CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Ali Asker Kantürk, ön seçime yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Çalışma temposunu giderek artıran Kantürk, bugün de Telve Restoran’da verdiği kahvaltıda partili kadınlarla biraya geldi.

Partili kadınların yoğun ilgi gösterdiği kahvaltı sabah saat 09.00 başladı ve öğle saatlerine kadar devam etti. Kahvaltıda partili kadınlarla sohbet eden, istek, şikayet ve önerilerini dinleyen Kantürk, siyasette kadınların daha aktif yer alması gerektiğini vurguladı.

Kendisini tanıtan ve neden milletvekili aday adayı olduğu partili kadınlarla paylaşan Kantürk, Denizli’de son iki yıldır tüm partililer ile tanışmak için kapı kapı ziyaretlerde bulunduğunu, gittiği her yerde kentin sorunlarına ilişkin notlar tutarak bir envanter çıkardığını, bu bilgi ve birikimini Denizli için kullanmak istediğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı