REKLAMI GEÇ

Bayram değil ızdırap günü

Bayram değil ızdırap günü

CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Bekir Kar, 14 Mart’ın “Tıp Bayramı” olmaktan çıkıp sağlık emekçilerinin ızdırap gününe dönüştüğünü belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mart 2015 Cumartesi, 15:41

CHP Milletvekili Aday Adayı Bekir Kar, yaptığı açıklamada, iktidarın sağlık alanındaki uygulamalarını eleştirdi. Kar, “14 Mart, ne yazık ki bayram olmaktan çıkıp sağlık emekçilerinin ızdırap gününe dönüşmüştür. Hemen her gün sağlık emekçilerinin uğradığı saldırı ve baskıları basında görüyoruz. Bunun nedenlerinin başında ‘paran kadar sağlık’ anlayışı yatmaktadır” dedi.

CHP İktidarında yapılacak uygulamalara da değinen Kar, “Öncelikle koruyucu sağlık hizmetlerinin temel alındığı, sağlıkta örgütlenmeyi, kademeli sağlık hizmetlerini, sağlıkta finansman modelini ve hizmet sunumunun hizmeti alanlar ve verenler açısından organize edileceği bir yol izlenecektir. CHP iktidarında sağlık hizmetini alan ve verenlerin mutlu olacağı bir Türkiye yaratılacağını müjdeliyor, bu gün olduğu gibi yarın da sağlık emekçilerinin yanında olacağımızı bildiriyor, bütün sağlık emekçilerinin
14 MartTıp Bayramı”nı kutluyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

BEKİR KAR KİMDİR?

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres:  
Telefon: 0 542 683 61 11

re_facebookre_twitterre_instegram