REKLAMI GEÇ

CHP’li Kar Bekilli’de

CHP’li Kar Bekilli’de

CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Bekir Kar, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun programına katılmak için gittiği Bekilli’de vatandaşlarla buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mart 2015 Perşembe, 11:43

ic-2CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bekilli ilçesinde Huzurevinin temel atma törenine katılması milletvekili aday adayları için de fırsat oldu. CHP Aday Adayı Bekir Kar da, birçok partilinin geldiği Bekilli’de ön seçim çalışmalarını sürdürdü.

ic-1Partililerle buluşan Kar, projelerini anlattı, ön seçim için destek istedi. Denizli’nin birçok ilçesi ve mahallesinden gelen partililere neden milletvekili olmak için yola çıktığını anlatan Kar, “Türkiye’nin geldiği nokta artık CHP iktidarını tek çıkar yol haline getirdi. Adalet sistemi siyasallaştırıldı, milli eğitim sistemi tamamen ideolojik amaçlarla yap-boza çevrildi. Toplum kamplara ayrılıyor. İnsanlar, etnik kimliği ve siyasi görüşü nedeniyle ayrımcılığa uğruyor. Bu gidiş, Türkiye için acı sonuçlar doğuracaktır. Bu nedenle CHP iktidar olmak zorundadır. 7 Haziran’da CHP’yi ülke yönetimine getirmek tek hedefimiz olmalıdır. Bu bir partili olmaktan öte, yurtseverliğin gereğidir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

BEKİR KAR KİMDİR?

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres:  
Telefon: 0 542 683 61 11

re_facebookre_twitterre_instegram