REKLAMI GEÇ

CHP adaylarının stiker işkencesi

CHP adaylarının stiker işkencesi

CHP’nin Pazar günü gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısı şölen havasındaydı. Ancak başını iki kadın aday adayının çektiği onlarca stiker afişinin spor salonu duvarları, belediye hizmet ofisi ve yanındaki boş bir dükkanın camına yapıştırılması tepki çekti. İddiaya göre salon sorumlusu stikerların temizlenmesi isteyince bulunan bir temizlik işçisi, sabaha kadar stiker sökme mesaisi yaptı

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mart 2015 Salı, 10:53

CHP’nin Denizli’de gerçekleştireceği ön seçime sayılı günler kaldı. Adaylar 29 Mart’ta günü gerçekleştirilecek ön seçim öncesi prova niyetindeki tanıtım toplantısıyla üye karşısında görücüye çıktı. Tüm aday adaylarına kendini ifade etme imkanın verildiği tanıtım toplantısında, konuşmayla yetinmeyenler de vardı.

Üyelerin hafızalarında yer kazınma çabası abartılınca ortaya şık olmayan görüntüler de çıktı. Keza Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait spor salonun duvarları, hizmet biriminin camları ve yanıbaşındaki boş bir dükkanın vitrin camlarına başını iki kadın adayın çektiği aday tanıtım afişleri yapıştırılmıştı.

Onlarca afişin yapıştırılması salon önünden geçen vatandaşlar kadar, salondan sorumlu Büyükşehir görevlisinin de tepkisini çekti. İddiaya göre görevli, stiker afişlerinin bir an önce temizlenmesini istedi. Gelen bu tepki üzerine afişlerde ön plana çıkan isim Gülizar Biçer karaca 200 lira yevmiye karşılığında bir temizlik işçisi tuttu.

ic

Etkinlik sonrası salon temizliği ve aday stikerlarını sökme işine girişti. Yine iddiaya göre temizliğin yapılacağı garantisi için yevmiye ücreti iş sonunda işçiye verilmek üzere salon görevlisine teslim edildi.

Farklı aletler yardımıyla afişleri kazımaya başlayan karı kocanın bu uğraşı sabahın erken saatlerine kadar sürdü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı