REKLAMI GEÇ

CHP milletvekili aday adayları tanıtıldı

CHP milletvekili aday adayları tanıtıldı

CHP’de milletvekili aday adayları, 29 Mart’ta yapılacak ön seçim öncesinde partililerin huzuruna çıktı. CHP Pamukkale ve Merkezefendi ilçe örgütlerinin düzenlediğitoplantıda, aday adayları kendilerini tanıttı, projeleri ve hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 22 Mart 2015 Pazar, 19:38

CHP aday tanıtım toplantısı Merkez Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Adil Demir, Ömer Yurtseven, Kazım Arslan, Ali Asker Kantürk, Bekir Kar ve Bülent Gökçe’nin de aralarında bulunduğu 23 aday adayı katıldı. Aday adayları, kendilerine tanınan 8 dakikalık sürede, neden adayı olduklarını ve projelerini partililerle paylaştı.

bulent-nuri-cavusoglu

“10 KAT DAHA FAZLA ÇALIŞACAKSINIZ”
CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, konuşmasında partililere “Kendi içinizde değil dışarıda, mahallenizde” siyaset yapın çağrısında bulunarak, “Bugüne kadar sergilemiş olduğunuz çalışmanın 10 katı bir çalışma bekliyorum sizden” dedi. Ayrıca “Hepimiz biriz sen yoksan bir eksiyiz” sözünü tekrarlayan Çavuşoğlu, tüm partilileri birlik olmaya ve seçim çalışmaları için partiye davet etti.

katilanlar

DEMİRCİ: “ADAY OLMAYIN”
Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, konuşmasında tüm aday aday adaylarına başarılar dilerken, Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, “ Mecliste el kaldırıp indiren vekil olacaksanız, hiç aday olmayın” çağrısında bulundu. Demirci,”Kurtuluş günlerinde Amerikan mandasını savunanlarla, İngiliz Muharipler Cemiyeti’nin bir elemanı gibi davrananlarla, Kubilay’ı katledenlerle Sevr artıklarıyla paralel saflarda yer alacaksanız, aday olmayın” dedi.

adil-demir

“ARTIK İKTİDAR OLMAK ZORUNDAYIZ”
Kura ile belirlenen sırayla kürsüye çıkan milletvekili aday adayları kendilerine tanınan 8 dakikalık konuşma süresince neden aday olduklarını belirterek delegelerden oy istedi. Kürsüye 6. Sırada çıkan Milletvekili Aday Adayı Adil Demir, sadece adaylığı için değil CHP’nin iktidar mücadelesini de şimdiden başlattığını belirtti. Demir, “Bu iktidar için yolun sonu göründü. Pırıltılı sorumsuz yönetimleri nihayete yaklaşıyor. Ben bu ışığı bu inancı görüyorum. Sizlerde inanın” dedi.

kazim-arslan

“BENİM DE OYLARIM VAR”
30 Mart yerel seçimlerine büyükşehir belediye başkan adayı olarak katıldığını ve yüzde 40 oy aldığını hatırlatan CHP Milletvekili Aday Adayı Kazım Arslan, “30 Mart yerel seçimlerinde yüzde 30 olan CHP’nin oylarını yüzde 40’a çıkardım. Bu oyların hepsi CHP’nin oyları değil. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de CHP’nin Denizli’de birinci parti çıkması da benim için umut oldu. Artık Ankara’da siyaset yapmak istiyorum” diyerek partililerden destek istedi.
bekir-kar

“7 HAZİRAN CHP’NİN İKTİDARA YÜRÜYECEĞİ GÜN”
Kazım Arslan’ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan bir diğer CHP Milletvekili Aday Adayı ise Bekir Kar oldu. Bekir Kar, 7 Haziran’ın CHP’nin İktidara yürüyeceği gün olduğunu belirterek, “25 Mart’ta ön seçim var. Sizlerin oyları ile adaylar belirlenecek. Kaçıncı sıradan aday olursam olayım CHP’nin iktidarlığı için çalışacağım” diye konuştu.

bulent-gokce
EN GENÇ ADAY ADAYI
CHP’nin 23 milletvekili aday adayları arasında en genç aday adayı olduğunu belirten Bülent Gökçe ise 2002 yılından beri CHP’de aktif olarak siyaset yaptığını söyledi. Gökçe, “Parti olarak Denizli’de bir siyasi deprem yaratabiliriz. Denizli aydınları olarak devrimin ilk adımını 7 Haziran’da aday adayı arkadaşlarımla atmış olacağız. Bireysel çabalar belki kişileri milletvekili yapar ama, partiyi iktidar yapmaz. İşte bunun için ‘Önce Birlik ve Beraberlik’ diyoruz. Ben CHP’nin en genç aday adayı olarak partimin iktidar olabilmesi için çalışacağım. Ve gençlerin sesi olabilmek için de Ankara’ya gitmek için sizlerin desteğini istiyorum” dedi.

omer-yurtseven
EŞİYLE EL ELE KÜRSÜYE ÇIKTI
CHP Milletvekili Aday Adayı Ömer Yurtseven eşi Velda Yurtseven ile birlikte el ele kürsüye çıkarak, “Kadınlar olmazsa olmaz. Onların desteğini alamazsak iktidar olamayız” dedi. Denizli siyasetinde yeni bir dönem başlayacağını belirten Yurtseven, “Cumhurbaşkanı’nın Denizli ziyareti sırasında ‘Bize diktatör değil Cumhuriyet lazım’ yazılı pankartı astım ve indirilmeye çalışıldı. Tek başıma onlarla mücadele ettim. Benim için önce vatan ve insan gelir. Bu vatanı diktatörlere bırakmamak için aday oldum ve CHP’nin iktidar partisi olması için çalışacağım” diye konuştu.

denizli-chp-aday-adayi-tanitim-toplantisi-ali-asker-kanturk
“DENİZLİ’NİN SESİ OLACAĞIM”
Ali Asker Kantürk ise Denizli’nin Ankara’da gözü, kulağı ve sesi olmak için delegelerden destek istedi. Kantürk, 25 yıldan beri Türkiye’nin ve Denizli’nin sorunlarından uzak kalmadığını bir işadamı olarak Denizli ekonomisinin sorunlarını da bildiğini vurgulayarak, “Bugüne kadar bir işadamı olarak halkımın sorunlarına çözüm aradım. Şimdide Ankara’da milletvekili olarak çözüm üretmek istiyorum” dedi.

azmi-ermis
BAŞKANIN KOLUNDA GELDİ
CHP’nin görme engelli milletvekili aday adayı Azmi Ermiş, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay’ın koluna girerek kürsüye geldi. Ermiş, salondaki delegeleri duygulandıran konuşmasının ardından 10.yıl marşını delegelerle birlikte söyledi.

denizli-chp-aday-adayi-tanitim-toplantisi-toplu

İKTİDARLIK POZU VERDİLER
Aday adayı tanıtım töreninin ardından İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci ile 23 milletvekili aday adayı kürsüye çıkarak birlik, beraberlik ve iktidarlık pozu verdi.

Yorumlar

Ali İdris MUSLU   -  Bağlantı 23 Mart 2015, 13:40

Bu il başkanı CHP li üyelerin yüzüne telefon kapatıp ve 2 dakika dinlemeyen birisi olarak nasıl oluyorda içinizde siyaset yapmayı bırakın diyor. Hala ona destek olanlar ne yüzle aday adayı olabiliyor. CHP artık hiç birşey ifade etmiyor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı