REKLAMI GEÇ

CHP’nin Denizli’de 5 milletvekili hedefi

CHP’nin Denizli’de 5 milletvekili hedefi

Danışma Kurulu’nu toplayan Sedat Demirci 4 milletvekili çıkaracaklarını söyledi, belediye meclis grup başkanvekili Bekir Çapar 5’i işaret etti.

Selami Aydın / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2015 Cumartesi, 14:43

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Örgütü, Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirdi. Makine Mühendisleri Odası toplantı salonundaki kurul toplantısına İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, partinin geçmişteki il başkanları, milletvekilleri, milletvekili aday adayları, belediye meclis üyeleri, partinin çeşitli organlarında görev alan CHP’liler katıldı. 

Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci’nin önderliğindeki toplantıda Demirci’nin başkanlık ettiği Mahinur Dingil, Ozan orpak ve Nesrin Güler’in de üyesi olduğu bir kurul oluşturuldu.

ic

4 VEKİLİ 5 YAPTI
Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Semerci, Denizli’den son iki genel seçimde iki milletvekili çıkaran partisinin bu seçimde 3 milletvekilini garantilediğini, çalışmalarının dördüncü milletvekili için yoğunluk kazanması gerektiğini kaydetti. Bunun üzerine Demirci’nin sözlerine Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Bekir Çapar’dan itiraz geldi. Çapar 5 milletvekili çıkaracaklarını söyleyince salondaki partililerden de destek gördü.

KUCAKLAYICI OLUN
Demirci konuşmasında topluma gerginlik ortamının hakim olduğunu hatırlatarak tüm partililere önemli görevler düştüğünü söyledi. Toplumsal gerginliği tırmandırmamaları yönünde partililere seslenen Demirci, “Bu kritik ortamda bizlere çok büyük görevler düşüyor. Sivil toplum ötgütleri ile el ele vererek, toplumun her kesimini kucaklayarak, uzlaşı kültürü içinde, sevgiyi hakim kılarak 2015 genel seçimlerinde başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

DIŞARIDAN MÜDAHALE VAR
CHP ailesine dışarıdan sürekli bir müdahale girişimi olduğunu söyleyen Demirci, “CHP geniş bir aile. Birbirini seven insanlardan oluşan, birbirinin eleştirilerine tahammül eden, kucaklayan insanlardan oluşan bir aile. Bu ailenin içine dışarıdan veya içeriden dedikodu kültürünü yaymaya çalışan etkenler olabilir. Bunlara asla müsaade etmiyoruz. Hepimizin el ele yürek yüreğe vereceğimize inanıyorum” diye konuştu.

OMUZ OMUZA MÜCADELE EDELİM
Genel seçimlerde tüm partilileri omuz omuza mücadeleye davet eden Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Semerci, “Bu salondaki herkesin seçimlerde sahada omuz omuza, her yerde mücadeleye davet ediyorum. Bizim eleştiri kültürümüz gelişmişliğimizin bir göstergesi. Bizler eleştirir ve sorgularız. Eleştirinin dozunu bizleri yıpratmadan sevgi ve saygı çerçevesinde iyi ayarlamak bize büyük fayda sağlayacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı