REKLAMI GEÇ

Ermiş’ten fenerli aday adaylığı ilanı

Ermiş’ten fenerli aday adaylığı ilanı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili aday adayı görme engelli Azmi Ermiş, elinde fenerle geldiği parti binasında yaptığı konuşmasıyla ayakta alkışlandı. Milletvekili olmak için yola çıktığını belirten Ermiş, “Ülke karanlık bir dönemden geçiyor. Bu feneri meclise götüreceğim, geleceğimizi aydınlatacağım” dedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 3 Mart 2015 Salı, 14:12

Altı Nokta Körler Derneği Eski Başkanı Azmi Ermiş, CHP binasında düzenlediği toplantıda 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olduğunu açıkladı.

ic-1
İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile çok sayıda partilinin katıldığı toplantıya elinde feneri ile gelen Ermiş, “Ben görme engelliyim. Bu feneri yolumu aydınlatsın diye yakmak için getirmiştim. Ancak gördüm ki burası çok aydınlıkmış. Ülke karanlık bir dönemden geçiyor. Bu feneri meclise götüreceğim, geleceğimizi aydınlatacağım”” dedi.

“PARAM YOK AMA İNANCIM VAR”
Türkiye’nin karanlık bir dönemden geçtiğini, adaletin yok edildiği, yolsuzluğun, yokluğun, sahtekarlıkların arttığını belirten Azmi Ermiş, “İşte bu nedenlerden dolayı TBMM’sine gitmek istiyorum. Bana ‘sen ne yapabilirsin?’ diye soruyorlar. CHP’nin politikalarını biliyorum. Emeklinin, memurun, öğretmenin insanca yaşaması için başlatılan bu koşuda ben koşmak, yorulduğum yerde ise sizlere bir simit, bir su verebilmek için yola çıktım. Biliyorum CHP’nin kadınlar, gençler ve engelliler için de yapacağı çok şey var. Benim param yok. Ama inancım var. Ben de, yaptığı devrimlerle dünyaya ışık tutan Mustafa Kemal’in ı inancı, Yaşar Kemal’in, Nazım Hikmet’in, Can Yücel’in ışığı var” diye konuştu.

denizli-chp-milletvekili-aday-adayi-azmi-ermis-ic

Azmi Ermiş’in coşkulu konuşması salonda bulunanlar tarafından ayakta alkışlandı. Ermiş, konuşmanın ardından partililerden destek ve güç almak için herkesin elini sıkmak istediğini belirterek, misafirlerini kapıda uğurladı.

Yorumlar

abdullah   -  Bağlantı 3 Mart 2015, 20:24

Bravo Azmi Beye…

haydar   -  Bağlantı 3 Mart 2015, 18:26

tebrikler yüreği büyük insan… Denizli’yi de emekçileri de, engellileri de herkesten iyi temsil edeceğine inanıyorum. Her demokratik mücadelenin en önündeydin. Şİmdi Türkiye’yi yeni bir demokrasdi mücadelesi bekliyor yolun açık olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı