REKLAMI GEÇ

Keskin ile Demir’in esprili atışması

Keskin ile Demir’in esprili atışması

CHP İl Danışma Toplantısı’nda genel seçimler için yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde emeği geçen partililere plaket verildi. Toplantı milletvekili aday adayları arasında esprili diyaloglara sahne oldu. Milletvekili Adnan Keskin ile Aday Adayı Adil Demir arasında yanlış anlama nedeniyle başlayan diyalogda, karşılıklı göndermeli espriler salondakileri güldürdü.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 7 Mart 2015 Cumartesi, 14:09

CHP İl Danışma Toplantısı Esnaf Sarayı’nda yapıldı. Toplantıya milletvekili aday adayları, ilçe örgüt başkanları ve yöneticileriyle partililer katıldı. 

ic-1CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 7 Haziran’daki genel seçimlerin Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirterek, CHP iktidarının yakın olduğunu söyledi. Sahada çalışacak 80 ekip oluşturulduğunu ve bu sayıyı 100’e çıkaracaklarını belirten Çavuşoğlu, partililerden olağanüstü çaba beklediğini ifade etti.

ic-2Çavuşoğlu, genel seçim sürecinde partililerden eylem ve söylem birliği içinde olmalarını isteyerek, “Kimse parti programı ve görüşleri dışında konuşmalar yapmasın” dedi.

Toplantıda ayrıca Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sokak sokak gezerek çalışan partililere plaket verildi. Plaket töreni ilginç bir diyaloğa da sahne oldu. Milletvekili Adnan Keskin, aday adayı Adil Demir’in plaketini vermek üzere çağrıldı. Ancak Demir, plaketi kendisinin vereceğini sanıyordu. Yanlış anlaşılmayı “Ben vereceğim” diye düzelten Keskin’e Demir’in yanıtı, “Milletvekilliğini mi vereceksin ağabey?” oldu. Keskin’den de “Hak edersen alırsın” karşılığı geldi. İnce göndermeler içeren bu esprili diyalog salondakileri güldürdü.
Plaket töreninin ardından toplantı basına kapalı devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı