REKLAMI GEÇ

Tanıtımda sınır yok

Tanıtımda sınır yok

CHP’nin 7 milletvekili adayını belirlemek için gerçekleştirdiği ön seçimde 23 aday adayı, açtıkları stantlarda en etkili tanıtımı yapmak için çaba sarf etti. Kimi Atatürk’e benzerliği ile tanınan İzmirli oyuncu Göksal Kaya’yı getirdi, kimi de partililere şipşak fotoğraf hizmeti verdi. Ayrıca ön seçimde oy kullanmaya gelenler için de yarım ton tavuk döner hazırlandı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 29 Mart 2015 Pazar, 13:06

CHP 7 Haziran genel seçimlerinde halkın karşısına çıkacağı adayları belirlemek üzere ön seçim yapıyor. 23 milletvekili aday adayının sıralamaya girebilmek için kıyasıya yarıştığı ön seçimde tanıtımda da sınır tanınmadı.

bülent-gökce-icATATÜRK ÖN SEÇİMDE
Atatürk’e benzerliği ile tanınan İzmirli oyuncu Gökhan Kaya, milletvekili aday adayı Bülent Gökçe’nin davetlisi olarak ön seçime geldi. Kaya, “Meclisi gençlere devretmeye geldim” derken, Bülent Gökçe, “Atamdan görevi devralacağım. Denizli’nin en genç adayı olarak yetki istiyorum. Meclis’te gençlerin sesi olacağım” dedi.
adil-demir-icÜYELERE ŞİPŞAK FOTOĞRAF
CHP aday adayı Adil Demir ise, girişte karşıladığı üyelerle çektirdiği fotoğrafları, anında bastırarak, dönüşte hediye etti. Şipşak fotoğraf hizmeti büyük ilgi gören Demir, oy kullanmaya gelen partililere, “Ben hem Adil, hem Demir’im, Ben Adil Demir’im” sözleriyle tanıttı.
ömer-yurtseven-icYURTSEVEN ÜYELERİNİ EŞİYLE KARŞILADI
“Kadınlar olmadan olmaz” diyerek yola çıkan Ömer Yurtseven, Denizli Lisesi’nin girişinde üyeleri eşi Velda Yurtseven ile birlikte karşıladı. “CHP’nin yeni yüzü olarak” seçim çalışmalarına başlayan Yurtseven, oy kullanmak için gelen üyelerle kucaklaşarak destek istedi.

ali-asker-kantürk-icALİ ASKER KANTÜRK’ÜN GENÇ NEFERLERİ İŞBAŞINDA
CHP’nin bir diğer aday adayı Ali Asker Kantürk’ün genç neferleri işbaşında idi. Daha Denizli Lisesi’nin girişinde üyeleri karşılayan Kantürk, tanıtım için broşür ve afişleri vererek destek istedi. Kantürk’ün stantı da, en çok ilgi gören stantlardandı.

kazim-arslan-icARSLAN KİTAPLARINI İMZALADI
Kendi kaleme aldığı “Siyasette 40 yıl” adlı kitabını, standında üyeler için imzalayan Milletvekili Aday Adayı Kazım Arslan, üyelerden destek istedi. Arslan üyelerle konuşmalarında tecrübelerini artık Denizli’ye hizmet için kullanmak istediğini dile getirdi.

bekir-kar-icKAR PARTİLİLERİ KAPIDA KARŞILADI
CHP’nin bir diğer aday adayı Bekir Kar ise partilileri, standında değil, Denizli Lisesi’nin girişinde karşıladı. Eşi Hacer Kar’ın da yalnız bırakmadığı Bekir Kar, gördüğü ilgiden memnun kaldığını, ön seçimde arzu ettiği sonucu alacağına inandığını söyledi.

döner-icYARIM TON TAVUK DÖNER
Bu arada ön seçime gelenler için parti örgütü tarafından 500 kilo tavuk döner ve kasalar dolusu ayran hazırlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı