REKLAMI GEÇ

Arslan: Elektrik kesintisi geçen seçimde yaşananların denemesi mi?

Arslan: Elektrik kesintisi geçen seçimde yaşananların denemesi mi?

CHP Milletvekili Adayı Kazım Arslan, Türkiye Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ) sisteminde yaşanan bir sorunun Türkiye genelinde elektrik kesintisine yol açmasının manidar olduğunu belirterek, geçen yıl yaşanan “trafoya kedi girdi” olayını anımsattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2015 Çarşamba, 10:33

CHP’li Kazım Arslan, elektrik kesintisinin manidar bulmakla beraber, Türkiye’de hayatı durma noktasına getiren kesintinin nükleer santrale karşı çıkışı durdurabilmek için bir ayak oyunu olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Elektrik kesintisinin hizmette ne kadar aciz kaldığının bir göstergesi olduğunu kaydeden Arslan, “Gelişen Türkiye’de bu tür sorunların yaşanması ve halkın bu derece mağdur edilmesi, iktidarın her türlü tersliklerini aklımıza getiriyor. Yaşanan en ufak sorunda koskoca ülke karanlığa gömülecekse, Enerji Bakanı o koltuğu ne amaçla meşgul ediyor ve orada oturuyor? Enerji Bakanı’nın görevi halka rahat, kolay ve sürekli bir şekilde enerji sağlamaktır, enerjisini başka yerlere harcamak değil” dedi

KEDİ ANIMSATMASI
Geçen yıl seçimlerde yaşanan elektrik kesintisini ve “kedi” mazeretlerini de anımsatan Arslan, “Geçtiğimiz başkanlık seçimlerinde sandıkların sayımı sırasında aynı şeyler yaşanmış, yine aynı durumun yaşanması içi deneme mi yapılıyor? Seçimlerde yaşanan elektrik kesintilerine bir yenisini daha eklenmiş, bakanlık tarafından bu durum ‘trafoya kedi girdi’ şeklinde alaycı ifade ile eleştirilmiş ve akıllara yine aynı şeyler gelmiştir. Enerji Bakanı’na eleştirimiz bu tür kesintilerin bir daha yaşanmaması ve halkımızın bir daha bu sıkıntıları yaşamaması içindir.B unun çarelerini aramak ve sorunlara çözüm bulmaktı” diye konuştu.

Yorumlar

irfan   -  Bağlantı 2 Nisan 2015, 10:15

İste yeni enerji bakanımız beyler,nasıl ama…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

KAZIM ARSLAN KİMDİR?

NEDEN ADAY ADAYI OLDUM

MİSYONUM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi Belediye arkası 835. Sokak  Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 258 265 76 06
Faks: 0 258 265 76 07
Cep: 0 532 217 38 48

re_facebookre_twitterre_instegram