REKLAMI GEÇ

Arslan: Hep direkten döndüm

Arslan: Hep direkten döndüm

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Denizli Milletvekili Aday Adayı Kazım Arslan; siyaset, sosyal ve iş hayatında aktif olduğunu, ancak iş ve sosyal aktivitelerdeki başarısını siyasette elde edemediğini belirtti. Arslan, “Siyasette hep direkten döndüm. Sandıkta oynanan oyunlar nedeniyle kaybettim” dedi. Arslan, iddialı konuştu ve ön seçimden 1. sıra adayı olarak çıkacağını söyledi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 13 Mart 2015 Cuma, 13:25

CHP Milletvekili Aday Adayı Kazım Arslan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında, CHP’de 29 Mart’ta gerçekleştirilecek ön seçime yönelik çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

KENDİSİNİ TANITTI
Basın toplantısına kendisiyle ilgili bilgileri paylaşarak başlayan Arslan, Denizli Barosu’na kayıtlı olarak 20 yıl avukatlık, Baro Yönetim Kurulu üyeliği, Disiplin Kurulu Üyeliği,1984–1989 yılları arasında SODEP İl Yönetim Kurulu üyeliği yaptığını, 1989 yılında SHP İl Sekreterliği,1991 yılında SHP İl Başkanlığı görevlerinde bulunduğunu söyledi.

Ayrıca Atatürkçü Düşünce Derneği başta olmak üzere 10 sivil toplum örgütünde yöneticilik yaptığını anımsatan Arslan, “Gerek iş, gerek sosyal gerekse siyaset hayatımda hep aktif olmaya gayret ettim. Ancak siyasette, iş ve sosyal hayatımda olduğu gibi başarıyı yakalayamadım. Hep direkten döndüm” dedi.

“BAŞARISIZ OLDUM DİYE PES ETMEDİM”
2002 genel seçimlerine CHP’den 4. sıra milletvekili adayı olarak girdiğini, ancak çok az bir oy farkıyla seçilemediğini, 2014 Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde ise yüzde 40 oranında oy aldığını ifade eden Arslan, “Çok az oy farkı ile seçimleri kaybettim. Ancak, kaybettim artık yeter diye düşünmedim. Siyasette her dönemde fedakarlık yaparak çalıştım. CHP’nin bayrağını, ilkelerini, düşüncelerini müdafaa etmek ve anlatmak için çalışlarıma aktif bir şekilde devam ettim. Ben CHP ile özdeşleştim. Onun için özdeşleştiğim partide çalışmaya devam ettim. Ve şimdi de milletvekili aday adayı olarak çalışıyorum” diye konuştu.

ARSLAN’IN HEDEFİ 1. SIRA
2014 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak başladığı seçim çalışmalarını, cumhurbaşkanlığı seçimleriyle devam ettiğini ve hiç ara vermeden 4 aydan beri genel seçimler için çalıştığını kaydedenArslan, “Partililer, benim seçimi sandıkta kaybettiğimin farkında. Teveccühleri beni milletvekili olarak görmek. O nedenle 29 Mart ön seçiminde sandıktan 1. sıra adayı olarak çıkacağıma inanıyorum” ifadesini kullandı.

denizli-chp-kazim-arslan-ic

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİ AHİM’E TAŞIYACAK
Yerel seçim sonuçlarında oynamalar yapıldığını iddia eden ve bu konuyu Anayasa Mahkemesi’ne taşıdığını belirten Kazım Arslan, “12 sandıkta oylarda oynama yapıldığını ispat ettik. Bazı sandıklarda benim oylarım HDP’ye, bazı sandıklarda ise Osman Zolan’a gitmiş. Nedense hep benim oylarım oynanmış. Bu belgelerle birlikte Anayasa Mahkemesi’ne başvurdum. Eğer buradan da ret cevabı gelirse, konuyu Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne taşıyacağım” dedi.

Yorumlar

Kemal   -  Bağlantı 14 Mart 2015, 18:48

Keske herkes Kazim Baskan kadar calissaydi CHP Buyuksehir Belediye Baskanligini kazanmisti. O yuzden Milletvekilligi sonuna kadar hakkidir.

ahmet uzak   -  Bağlantı 14 Mart 2015, 13:16

çok çalışman lazım çoookkk…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

KAZIM ARSLAN KİMDİR?

NEDEN ADAY ADAYI OLDUM

MİSYONUM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi Belediye arkası 835. Sokak  Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 258 265 76 06
Faks: 0 258 265 76 07
Cep: 0 532 217 38 48

re_facebookre_twitterre_instegram