REKLAMI GEÇ

Arslan’dan balkon konuşması

Arslan’dan balkon konuşması

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Denizli Milletvekili Aday Adayı Kazım Arslan, parti binasının balkonundan yaptığı açıklama ile adaylığını açıkladı. Diğer aday adaylarının da katıldığı toplantıda, “30 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak CHP’nin oylarını yüzde 8 artırdım. Milletvekilliği seçimlerinde Denizli’de CHP’yi 1. Parti yapmak için yeniden aday adayı oldum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Şubat 2015 Perşembe, 14:52

Kazım Arslan, CHP milletvekili aday adaylığını CHP il binasında yaptığı ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıyla kamuoyuna duyurdu. Toplantıya İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, diğer milletvekili aday adayları, ilçe örgüt başkanları ile çok sayıda partili de katıldı.

ic

Arslan’dan önce söz alan İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 7 Haziran’da CHP’yi iktidar yapmak için çalışacaklarını vurgulayarak, “Bu konuda tüm partililerden destek bekliyoruz. Herkesin çalışması gerek. Her zaman 1 olmak, sıfır olmaktan iyidir. Sıfır olmak istemiyor, birin yanında yer almak istiyorsanız çalışacağız. ‘Sen yoksan bir eksiğiz’ sloganı ile hareket edecek ve 7 Haziran’da CHP’yi iktidara taşıyacağız” dedi.

İl Başkanının konuşmasının ardından aday adaylığını açıklayan Kazım Arslan, CHP’de 1984 yılından beri yılmadan yorulmadan siyaset yaptığını hatırlatarak, “Denizli’de avukat, işadamı ve başta Atatürkçü Düşünce Derneği olmak üzere 10 sivil toplum örgütünün aktif üyesi olarak hizmet ettim. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde büyükşehir belediye başkan adayı oldum. Yüzde 40’a yakın oy aldım. Partimin Denizli’deki yüzde 31 olan oyunu, 8 puan attırdım ama seçilemedim. Ancak seçim sonrası yeniden çalışmaya devam ettim. Hep birlikte elde ettiğimiz bu imkanı ve sonucu milletvekilliği seçimlerinde daha iyi bir noktaya taşımak ve Denizli’de CHP’mizi 1. parti yapmak üzere aday adayı oldum. Bana güvenmenizi ve tekrar destek vermenizi istiyorum” dedi.

ic-2

BALKONDAN PARTİLİLERE SESLENDİ
Salonda yaptığı konuşmasının ardından parti binasının balkonuna çıkarak partililere seslenen Arslan, CHP İktidarında Türkiye’nin özgürleşeceğini ve herkesin rahat nefes alacağını vurgulayarak, “Hırsızlıklar, hukuksuzluklar ve adaletsizlikler yok edilecek. Yargı, bağımsız ve tarafsız olacak, kararlar siyasi değil vicdani ve hukuki olacaktır” diye konuştu.

CHP iktidarı döneminde üretim seferberliğinin de başlatılacağını söyleyen Arslan, şunları söyledi: “işçisinden, çiftçisine, emeklisinden, esnafına, sanayicisinden ihracatçısına kadar her alanda üretim yapan herkese büyük destekler ve teşvikler verilecektir. Üretim alanında kullanılan her türlü malzeme ve giderler üzerindeki vergiler aşağıya çekilecektir. Tüketim değil, üretim teşvik edilecektir. Ayrıca siyasi iktidarın ülkemizi 13 seneden beri nasıl kendisine göre değiştirdiğini ve dönüştürdüğünü, cumhuriyetimizin kazanımlarını nasıl yok ettiklerini anlatmaya gerek görmüyorum. Gericiliğin ve bölücülüğün hat safhaya geldiğini de biliyorsunuz. Yolsuzluk ve yoksulluk diz boyudur. Bunların hesabını sormamız için 7 Haziran’da genel bir seçim var. Bu seçimi hep birlikte çok iyi değerlendirmek ve CHP’yi iktidar yapmak zorundayız.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

KAZIM ARSLAN KİMDİR?

NEDEN ADAY ADAYI OLDUM

MİSYONUM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi Belediye arkası 835. Sokak  Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 258 265 76 06
Faks: 0 258 265 76 07
Cep: 0 532 217 38 48

re_facebookre_twitterre_instegram