REKLAMI GEÇ

KAZIM ARSLAN’A İLGİ BÜYÜKTÜ

KAZIM ARSLAN’A İLGİ BÜYÜKTÜ

CHP Denizli Milletvekili A. Adayı Kazım Arslan, Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinin CHP İl yönetimi ile birlikte düzenlediği aday tanıtım şöleninde partililerden büyük ilgi gördü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mart 2015 Pazartesi, 16:00

Aday tanıtım şöleninin yapılacağı kapalı spor salonuna doğru seçim bürosundan birçok partliyle birlikte yola çıkan CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Kazım Arslan yol üzerinde bir çok vatandaşla selamlaşıp sohbet etti, fotoğraf çektirdi. Yolda milli piyango bileti alan Arslan, ikramiye çıkarsa CHP’ye bağışlayacağını söyledi.

Salona gelişinde büyük ilgi ile karşılaşan Arslan, partililer ile tek tek tokalaştı.
Aday tanıtım toplantısında partililerine seslenen CHP Denizli Milletvekili A. Adayı Kazım Arslan, 23 adayın 23’ünün de birbirinden değerli olduğunu belirterek, “Bizler ön seçime giderek bu 23 aday adayının içerisinden 7 kişiyi belirleyerek aday seçeceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayımız Denizli’de birinci geldi, Büyükşehir Belediye seçimlerinde CHP’nin % 31 olan oyunu % 40’a çıkardık. Çok çalıştık çok çaba sarfettik ve CHP’yi Denizli’de çok önemli bir ilerlemeyle çok yüksek noktalara çıkardık. Şimdi ise iyi bir liste çıkararak Denizli’de CHP’yi 1. parti çıkaracağımızın sözünü sizlere veriyorum” dedi.

 Ön seçim’den sonra ilçelere ve kadın kollarının emrine görevlendirilmek üzere araçlarını hazırladığını belirten Arslan, “Onlar mahalle mahalle, sokak sokak,ev ev dolaşarak durmadan çalışacaklar ve CHP’yi iktidar edecekler.Bu seçim de geçen seçimlerdeki eksikliklerimizi gidereceğiz.Kadın kollarımızı güçlendireceğiz,kadınlarımız vasıtasıyle her eve girip çıkacağız.Bu salonda bulunan tüm bayanlarımızı çalışmaya,erkeklerimizin eşlerinizi çalışmalara göndermeye davet ediyorum.İlçe Örgütlerimize güç verelim. Partimize ve adaylarımıza sahip çıkalım,hep birlikte başarıya ulaşalım.Bu çerçevede daha güçlü olalım,aydınlık bir geleceğe beraber varalım dedi,Laik Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatalım” diye konuştu. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

KAZIM ARSLAN KİMDİR?

NEDEN ADAY ADAYI OLDUM

MİSYONUM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi Belediye arkası 835. Sokak  Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 258 265 76 06
Faks: 0 258 265 76 07
Cep: 0 532 217 38 48

re_facebookre_twitterre_instegram