REKLAMI GEÇ

Keskin ön seçim sandığına gömüldü

Keskin ön seçim sandığına gömüldü

CHP’de ön seçim sonuçlandı. Bir önceki seçimin bir numarası Adnan Keskin, ön seçim sandığına gömüldü. Yılların kurt politikacısı, listeye giremedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2015 Pazar, 20:15

CHP’de ön seçim, milletvekili Adnan Keskin’in vedası oldu. 1990’lı yılların sonunda yol arkadaşı Deniz Baykal ile yollarını ayıran, bu nedenle uzun bir süre aktif siyasetten uzak kalan Keskin, 2011 genel seçiminde küllerinden yeniden doğmuştu. Ön seçim sandığından birinci olarak çıkan Keskin, kısa sürede CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun en yakınındaki isim oldu.

Kurultayda Parti Meclisi’ne, ardından MYK’ya girdi ve Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak CHP’nin 2 numaralı ismi oldu. Ancak geçen yıl yapılan yerel seçimde alınan sonuçlar, Keskin ile Kılıçdaroğlu’nun yollarını ayırdı. Son kurultayda PM’ye girmeyen Keskin, bir kez daha milletvekili olmak için ön seçim yarışına girdi, ancak umduğunu bulamadı.

CHP’lilerin adeta üzerini çizdiği Adnan Keskin, kendisini yedi kişilik listeye sokacak oyları alamadı. Kendi ilçesi Çivril’de bile dördüncü sırada yer aldı.

Yorumlar

ahmet   -  Bağlantı 30 Mart 2015, 10:25

Adnan Keskin, Önder Sav, Deniz Baykal, yetmedi mi daha? Hiç biriniz giremediniz çok yerinde oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı