REKLAMI GEÇ

CHP’li aday adayından “Yurtseven Kart” projesi

CHP’li aday adayından “Yurtseven Kart” projesi

CHP Denizli Milletvekili aday adayı Ömer Yurtseven, milletvekili seçilmesi halinde yasama görevinin yanında yaşamı kolaylaştırmak için kendi soyadını taşıyan “Yurtseven hizmet kart” ile hizmet vereceğini duyurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mart 2015 Pazartesi, 10:14

Siyasette ilklere imza atmaya kararlı olduğunu ve Türkiye’de ilk kez bilgisayar veri tabanlı hizmet takibi için yazılım programı hazırlattığını belirten Yurtseven, iletişim ve teknolojik imkanların partililerin ve halkın sorunlarının çözümü için seferber edileceğini dile getirdi.

Kredi kartı ebadında olacak, üzerinde partililerin ve vatandaşların ad soyadları ile iletişim, kullanım bilgileri ve seri numaralarının yer alacağı kartlar sayesinde 7 gün 24 saat hizmet verilebileceğini anlatan Ömer Yurtseven, uygulama hakkında şu bilgileri verdi:

“Artık sorunlar için Ankara’ya kadar gelerek çözüm aramaya gerek kalmayacak. Denizli’de faaliyet gösterecek Yurtseven çözüm ofisi tüm vatandaşlarımıza açık olacak. Kimin ne sorunu varsa telefon, telefon mesajı, mail, sosyal medya ağının mesaj bölümünden isteğini bize iletecek. Bilgisayarda kayıt altına alınacak isteklere ilişkin 7 iş günü sonunda takibi yapılarak talep sahibine bilgi verilecek. Bu hizmet, milletin vekili ile aslı arasında bir köprü görevini yerine getirecek.”

Denizli ve Türkiye’de farklı ama hizmetleriyle farkındalık yaratan bir milletvekili olmak için yola çıktığını ifade eden Yurtseven, bu hizmet ile sadece parti tabanında değil halk nezdinde de karşılığı olan bir siyasetçi olmayı hedeflediğini vurguladı. Kart için “Al bir Yurtseven kart, sorunları kafandan at” sloganını kullandıklarını da kaydeden CHP Denizli Milletvekili aday adayı, Yurtseven ile Denizli siyasetinde yeni bir dönem başlatmaya kararlı olduklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ÖMER YURTSEVEN KİMDİR?

MİSYONUM… VİZYONUM… MESAJIM…

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi 837 Sokak Kızılhisar Apt. No: 14/1 Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 533 571 40 69

re_facebookre_twitterre_instegram