REKLAMI GEÇ

Erdoğan’ın ziyareti öncesinde afişli mesaj

Erdoğan’ın ziyareti öncesinde afişli mesaj

CHP Denizli Milletvekili aday adayı Ömer Yurtseven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın gerçekleşecek Denizli ziyareti öncesi seçim ofisinin balkonuna üzerinde “Bize diktatörlük değil, Cumhuriyet yakışır’’ yazılı afiş astı. Afiş, seçim ofisinin Erdoğan’ın muhtemel güzergahı olan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’na bakan tarafına asılması dikkat çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2015 Cuma, 11:15

Türkiye’de bir rejim bunalımının yaşandığını ve ülkenin hızla otoriter bir sisteme sürüklendiğini vurgulayan CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Ömer Yurtseven, bu tehlikeye dikkat çekmek ve Cumhuriyet’in değerinin anlaşılmasını sağlamak için afişi hazırlattığını belirtti.

Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan CHP Milletvekili aday adayı, afişin seçim bürosuna asılması ile zamanlamanın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli’ye gelişi ile ilgili bir ilgisinin bulunmadığını ifade ederek, şu görüşlere yer verdi:

“Türkiye’deki son siyasi gelişmeler ve başkanlık tartışmaları, beraberinde uzun süredir gündemde olan diktatörlük tartışmalarını seçim öncesi iyice alevlendirdi. Cumhuriyet rejimi dışındaki bir sistemin bırakın uygulanmasını düşünülmesi bile bu vatana ihanettir. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk ve şehitlerimize karşı yapılabilecek en büyük hakarettir. Türkiye’de şu anda örtülü bir şekilde yarı diktatörlük var. Seçimden sonrası için ise tam diktatörlük özlemleri var. Bu ülke için büyük bir felakettir. Türkiye’nin genleriyle oynamaktır. Türkiye bir Cumhuriyet devletidir. Asla Tayyibistan devleti olmayacaktır.“

CHP’li Yurtseven, TBMM’nin 25.döneminde parlamentonun önce cüzdanını değil, Vatanını ve Cumhuriyetini düşünen milletvekillerinden oluşması gerektiğine de dikkat çekerek , ‘’ Milletvekili aday adayı iken şimdiden bu tehlikeye dikkat çekiyorum. Önceden uyarı görevimi yapıyorum. Bu afiş, bir Cumhuriyet sevdalısı olarak rejime ve Atatürk ilkelerine bağlılığımın ifadesidir ‘’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ÖMER YURTSEVEN KİMDİR?

MİSYONUM… VİZYONUM… MESAJIM…

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi 837 Sokak Kızılhisar Apt. No: 14/1 Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 533 571 40 69

re_facebookre_twitterre_instegram