REKLAMI GEÇ

Yurtseven çalmadık kapı bırakmıyor

Yurtseven çalmadık kapı bırakmıyor

CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Ömer Yurtseven, 29 Martta yapılacak ön seçim öncesi, gidilmedik yer, çalınmadık kapı bırakmıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mart 2015 Pazar, 11:22

CHP’de Ömer Yurtseven rüzgarı esiyor. “Örgütten gelen aday” ve “CHP’nin yeni yüzü” ve “milletin sözcüsü” sloganları ile etkili bir kampanya yürüten Yurtseven, seçim çalışmalarını Kale ve Çardak ilçelerinde sürdürdü. CHP Milletvekili aday adayı Ömer Yurtseven, partililerine umut dolu mesajlar verdi. Kale ilçesinde “Kale 7 haziran’da CHP’nin kalesi olacak” diyen Yurtseven, “Halkımızın umutları, özlemleri var. Benim gönlümde ise önce insan ve onurlu bir yaşam var.Denizli’nin sorunlarını çözmeye, halkımızın beklentilerini karşılamaya geliyorum.Ömer Yurtseven varsa Denizli için var, Türkiye için var” dedi.

ic-2Gezisinin Çardak durağında ise “Burada yeşeren umutlar Çardak’ta yanan fener ışığı değil, CHP iktidarının umut ışığıdır ‘’ diyen Ömer Yurtseven şunları söyledi:

ic-1“Halkımızın üzerine mutsuzluk ve umutsuzluk bulutları çökmüş durumda. Bu girdaptan kurtulmak zorundayız. Bu nedenle siyasi tercihlerimizi yaparken doğru tercihler yapmalıyız. Bunun ilk adımı halkı layıkıyla temsil edecek milletvekillerinin tercihidir. İkinci tercih ise parti seçimidir. Bu iki tercihin doğru yapılması halinde Denizli ve Türkiye’de gerçekten yeni bir dönem başlayacaktır. Ömer Yurtseven bu tercihlerin adresidir’’ dedi.

ic-3CHP Milletvekili adayı Yurtseven daha sonra ‘’Söz veriyorum. Bu bir Yurtseven sözüdür’’ diyerek konuşmasını şöyle tamamladı: “Nerede bir garip varsa çaresizlik varsa adres Ömer Yurtseven’dir. Nerede bir adaletsizlik, hırsızlık, arsızlık ve yolsuzluk varsa üzerine gidecek olan Ömer Yurtseven’dir. Esnafın derdinde, köylünün çaresizliğinde, memurların ve emekçilerin kederinde, emekli, engelli, dul ve yetimin feryadında, sanayici ve işadamlarının isyanında çözümün adresi yine Ömer Yurtseven olacaktır.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ÖMER YURTSEVEN KİMDİR?

MİSYONUM… VİZYONUM… MESAJIM…

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi 837 Sokak Kızılhisar Apt. No: 14/1 Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 533 571 40 69

re_facebookre_twitterre_instegram