REKLAMI GEÇ

Yurtseven: CHP’nin yeni yüzü olacağım

Yurtseven: CHP’nin yeni yüzü olacağım

CHP Denizli Milletvekili aday adayı Ömer Yurtseven, ”Önce cüzdan değil, önce vatan’’ anlayışı ile milletvekilliği için yola çıktığını belirterek, “CHP’nin yeni yüzü, halkın sözcüsü olmak için milletvekili olmaya ant içtim” dedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 26 Şubat 2015 Perşembe, 11:53

CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Ömer Yurtseven, Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde meslektaşlarıyla bir araya geldi. Eşi Velda Yurtseven’in de katıldığı basın toplantısında Yurtseven, ilk sivil toplum kuruluşu ziyaretini Gazeteciler Cemiyeti’ne gerçekleştirdiğini belirtti. Yurtseven, “CHP Denizli Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurumu yaptıktan sonra yıllarını gazeteciliğe adamış bir basın emekçisi olarak ilk sivil toplum kuruluşu ziyaretimi Gazeteciler Cemiyeti’ne yapmanın benim için duygu yüklü bir anlam taşıdığını ifade ediyor, ülkemizde ‘’Özgür Medya’’ya hasret kaldığımızı özellikle dile getirmek istiyorum” dedi.ic-2

“29 MART’TA 3. YÜRÜYÜŞÜMÜZÜN STARTINI VERECEĞİM”
CHP’de 5 yıllık süreyi kapsayan örgüt yöneticiliği ve başkanlık görevinin ardından halk iktidarı için Denizli’den bir kanat çırpış, kararlı bir yürüyüş başlattığını ifade eden Yurtseven, “Şimdi bu yürüyüşün ikinci aşamasındayım. 29 Mart tarihinde yapılacak önseçimden sonra inanıyorum ki Milletvekili adayı olarak 3.yürüyüşümüzün de startını vermiş olacağım” diye konuştu.

NASIL BİR MİLLETVEKİLİ OLACAK?
Ömer Yurtseven, toplantıda niçin aday adayı olduğunu ve seçilmesi halinde nasıl bir milletvekili olacağını da açıkladı. “CHP’nin yeni yüzü’’ , ‘’Halkın sözcüsü’’ ve ‘’Denizli’ye hizmet sözü’’ sloganlarıyla yola çıktığını söyleyen Yurtseven, “Denizli’nin ve Türkiye’nin özlem duyduğu idealist bir milletvekili olmayı ilke edindim. Halkıyla ağlayan,halkıyla gülen,Atatürk ilkeleri doğrultusunda yürüyen,Cumhuriyet ve hürriyet kavgasının peşinde koşan bir milletvekili olmayı and içtim. Cumhuriyet’in hafızasını sıfırlamaya çalışan siyasi şeytanlarla mücadele etmek için aday aday olduğumu ifade ediyorum.Sultan mahvettin ile vezir abuzittin anlayışını yerle bir etmek için yola çıktığımı vurguluyorum. Halkımızı kahreden düzene başkaldırmak,siyasi ve ahlaki değerleri kirli emeller uğruna pisleten bu sistemi çökertmek amacıyla yüreğimi ortaya koyduğumu dile getiriyorum” dedi.

 “MECLİS KÜRSÜNÜ TİTRETEN VEKİL OLACAĞIM”
İnsanlık adına hiçbir eylemden kaçınmayacağını da vurgulayan Yurtseven, şunları söyledi: Partililerimize ve halkımıza altını çizerek mesaj vermek isterim ki, ben sıradan, seçildikten sonra sıradanlaşan bir milletvekili olmayacağım. Farklı ve çalışmalarıyla farkındalık yaratan halkın bir milletvekili olacağım.Bunun için gerekirse meclis kürsüsünü titreten, diğer milletvekillerinin beyninde ve vicdanında insanlık adına ifadesini bulan eylemlerden çekinmeyeceğim.”

ic“BU FOTOĞRAF MECLİSE GİDECEK”
Denizli siyasetinde Ömer Yurtseven ile yeni bir dönem başlayacağını ifade eden Yurtseven, seçilmesi halinde meslektaşlarının sorunlarına da meclis kürsüsünde dile getireceğini, özellikle internet medyacılığın tanınması ile ilgili gerekli yasaların çıkarılması için elinden geleni yapacağına söz verdi. Daha sonra toplantıya katılan basın mensupları ile toplu fotoğraf çektiren Yurtseven, “Eğer Meclise gidersem, bu fotoğrafı odama asacağım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ÖMER YURTSEVEN KİMDİR?

MİSYONUM… VİZYONUM… MESAJIM…

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi 837 Sokak Kızılhisar Apt. No: 14/1 Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 533 571 40 69

re_facebookre_twitterre_instegram