REKLAMI GEÇ

Yurtseven şimdiden işsizlik yasa teklifini hazırladı

Yurtseven şimdiden işsizlik yasa teklifini hazırladı

CHP Milletvekili Aday Adayı Ömer Yurtseven, Denizli için hazırladığı projelerini kamuoyuyla paylaşmaya başladı. İlk çalışmalarından birisi de işsizlik üzerine olacak. Seçilmesi halinde meclise sunacağı ilk yasa teklifinin işsizlikle ilgili olacağını açıklayan yurtseven, bununla ilgili bir tasarıyı şimdiden hazırladığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mart 2015 Perşembe, 12:09

“Örgütten gelen aday” ve “CHP’nin yeni yüzü” olarak büyük ilgi toplayan CHP Milletvekili Aday Adayı Ömer Yurtseven, ilçe gezilerine Bozkurt ile devam etti. Merkezde ise Pelitlibağ, Hacıkaplanlar ve Yenişehir mahallerinde düzenlenen toplantılarda konuşan Yurtseven, Türkiye’nin en önemli problemi olan işsizliği ortadan kaldıracak yasa teklifini şimdiden hazırladığını belirtti.ic-1

CHP Milletvekili aday adayı, Bozkurt’taki konuşmalarında, hazırladığı yasa teklifinin Türkiye’de milyonlarca aileye umut olacağını ifade eden Yurtseven, bunun detaylarını önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyuracağını söyledi.

Türkiye’nin kanayan yaralarına mecliste parmak basmaya kararlı olduğunu dile getiren Ömer Yurtseven, “Ben halkı için koşan, mücadele eden ve yasama görevinin dışında vatandaşın daha mutlu bir yaşam sürmesi için yaşama görevini hakkıyla yerine getiren Türkiye’nin gıpta ettiği bir milletvekili olmak için yola çıktım’’ dedi.

Mahalle toplantılarında ise, Denizli için gerçekleşmesi gereken hizmetlerin öncüsü olacağını vurgulayan Yurtseven, “Aydın’dan Denizli ve Antalya’ya kadar uzanan 2 etaplık otoyol projesının takipçisi olacağım.Çardak Havaalanı yerinde kalmak kaydıyla, Sarayköy Ovası’na uluslararası standartlarda ikinci bir havaalanı yapılması, böylelikle sanayi, ticaret ve turizmin canlanması için mücadele edeceğim. Denizli’ye otomotiv sektörünün gelmesi ve sanayinin çeşitlendirilmesine yönelik teşvik ve tedbirlerin alınması mecliste öncelikli görevlerimden biri olacaktır” diye konuştu.

ic-2CHP’li Yurtseven, uzun süredir hazırlığını yaptığını Denizli’ye yönelik hayati derecede önem taşıyan hizmetlerini önümüzdeki günlerde Denizli halkına duyurmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ÖMER YURTSEVEN KİMDİR?

MİSYONUM… VİZYONUM… MESAJIM…

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi 837 Sokak Kızılhisar Apt. No: 14/1 Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 533 571 40 69

re_facebookre_twitterre_instegram