REKLAMI GEÇ

YURTSEVEN’DEN ALKIŞLANAN ÇIKIŞ

YURTSEVEN’DEN ALKIŞLANAN ÇIKIŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Milletveki Aday Adayı Ömer Yurtseven, milletvekili aday adaylarının tanıtım toplantısında önce sahneye eşiyle çıkarak, ardından yaptığı konuşmayla ayakta alkışlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mart 2015 Pazartesi, 15:57

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ön seçim için geri sayım başladı. Aday adayları seçimlere bir hafta kala Denizli Büyükşehir Beleyesi Spor Salonu’nda düzenlenen bir etkinlikle üyeleri karşısına çıktı. Şölen havasında gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında hem yaptıkları hem de söyledikleriyle ön plana çıkan isimler arasında Ömer Yurtseven de vardı.

Örgütün yakından tanıdığı Milletvekili Aday Adayı Ömer Yurtseven, ismi anons edilince sahneye
Eşi Velda Yurtseven ile birlikte el ele çıktı. Üyelerini eşiyle selamlayan ve konuşmasını da yine 28 yıllık yol arkadaşıyla birlikte gerçekleştiren Yurtseven, uzun süre alkışlandı.

“Hiçbirimiz hepimiz kadar güçlü değiliz” diyerek birlik ve beraberlik çağrısı yapan Yurtseven’in kucaklayan ve birlik dolu konuşması sık sık alkışlarla kesilirken, üyelere dönük açıklamalarında kullandığı ifadeler büyük beğeni topladı.

“SİZLERE BAKTIKÇA BEN”
Yurtseven, “Sizlere baktıkça ben, bu toprakları vatan yapan Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Mustafa Kemalleri, İsmet İnönüleri görüyorum… Sizlere baktıkça ben, önce cüzdan değil önce vatan diyen, bu yüzden kefensiz yatan aziz şehitlerimizi görüyorum” diyen Yurtseven, “Sizlere baktıkça ben, Bülent Ecevitleri, Erdal İnönüleri görüyorum. ..Sizlere baktıkça ben, demokrasi şehitlerimiz Uğur Mumcuları , Çetin Emeçleri, Bahriye Üçokları, Muammer Aksoyları, Ahmet Taner Kışlaları görüyorum. Ve, sizlere baktıkca ben, siyasi kurtuluş savaşının kahramanlarını görüyorum, Atatürk’ün askerlerini görüyorum… Sizlere baktıkça ben, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını görüyorum, halkın iktidarını görüyorum” sözleriyle CHP’li üyelere halkın iktidarını hep birlikte kurma çağrısı yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ÖMER YURTSEVEN KİMDİR?

MİSYONUM… VİZYONUM… MESAJIM…

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi 837 Sokak Kızılhisar Apt. No: 14/1 Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 533 571 40 69

re_facebookre_twitterre_instegram