REKLAMI GEÇ

Yurtseven’den partililere şiirsel çağrı

Yurtseven’den partililere şiirsel çağrı

CHP Denizli Milletvekili Aday Aday Ömer Yurtseven, Pazar günü yapılacak ön seçimde üyelerden şiirsel bir çağrıyla destek istedi. Yurtseven, “Umutlarımız bir, gönüllerimiz bir. Ön seçimde aday sıra numaram da bir. Sevgili üyem; bir oyun yeter, gel sen de Yurtseverlik gönlümüze gir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2015 Çarşamba, 09:52

CHP Denizli Milletvekili aday adayı Ömer Yurtseven, Denizli’de sevgi, umut ve heyecan yarattığını, milletvekili seçilmesi halinde de TBMM’de halkın gönlünde taht kuran bir kutup yıldızı olacağını belirtti.

Seçim gezilerini Güney ve Sarayköy ilçelerinde sürdüren Yurtseven, partilileri tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Halkın üzerindeki karamsarlığı kaldırmak ve umudun elçisi olmak için milletvekilliği yürüyüşüne başladığını anlatan Yurtseven, “Halk kendi iktidarını seçecek, yaşadığımız bu kabus bitecek’’ diye konuştu.

icDenizli’de herkesin büyük bir merakla CHP’nin önseçiminden çıkacak milletvekili aday sıralamasını beklediğini dile getiren Ömer Yurtseven, daha sonra şu görüşlere yer verdi:

“Şu anda siyasetin gündeminde sadece CHP var. Bu umudun ve geleceğin habercisidir. Bana sağ kesimden önemli mesajlar geliyor. Partimize bugüne kadar hiç oy vermemiş Denizli’de belli bir ağırlığı olan aileler ve iş çevreleri, seçilebilecek bir sırada olmam halinde ilk kez CHP’ye oy vereceklerini dile getiriyorlar. Bu gelişmelerden partim adına büyük bir mutluluk duyuyorum.”

CHP Denizli Milletvekili aday adayı Ömer Yurtseven, başkanlığı döneminde 5 yıl süreyle örgütün çilesini çekmiş tozunu yutmuş parti emekçisi olarak üyelerden Pazar günü oyunun ölçüsünü almaya hazır olduğunu belirterek , ‘Umutlarımız bir, gönüllerimiz bir. Ön seçimde aday sıra numaram da bir. Sevgili üyem; bir oyun yeter, gel sen de Yurtseverlik gönlümüze gir‘ diyerek ilginç bir mesaj verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ÖMER YURTSEVEN KİMDİR?

MİSYONUM… VİZYONUM… MESAJIM…

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi 837 Sokak Kızılhisar Apt. No: 14/1 Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 533 571 40 69

re_facebookre_twitterre_instegram