REKLAMI GEÇ

YURTSEVEN’İN AFİŞİNİ POLİS Mİ İNDİRDİ?

YURTSEVEN’İN AFİŞİNİ POLİS Mİ İNDİRDİ?

CHP Milletvekili aday adayı Ömer Yurtseven’in Denizli Lisesi içindeki afişinin indirilmesi tartışma yarattı. Aday adayı afişin polis baskısı ile indirildiğini öne sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2015 Cumartesi, 14:42

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ön seçim oylaması yarın Denizli Lisesi’nde yapılacak. Oylama öncesi CHP’li aday adaylarının okul yerleşkesi içindeki çalışmaları sürerken aday adaylarından Ömer Yurtseven’in Denizli Lisesi içine astırdığı afişin indirilmesi tartışma yarattı. 

Yurtseven afişin polis baskısı ile indirildiğini öne sürerken bugün okul yerleşkesi içindeki Halk Eğitim Merkezi içinde AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner’in konferansı olduğunu öğrendiklerini kaydetti.

Daha önce de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyareti öncesinde ‘Bize diktatörlük değil, Cumhuriyet yakışır’ pankartı asan Yurtseven’in bu girişimi de engellenmek istenmişti. Yurtseven yaptığı yazılı açıklamada, “Diktatörlük afişinin intikamını almaya çalışanlar unutmasınlar ki korkunun ecele faydası yoktur. Baskıcı zihniyet ve diktatörlük anlayışı mutlaka yıkılacaktır.Bugünler geçecektir.Ama hesabı da sorulacaktır. Afişin asılmasından sonra Emniyet Müdürlüğü görevlileri ‘afişi kaldırın’ baskısı yapmaya başladılar.Bunun üzerine Denizli Valisi Şükrü Kocatepe’yi aradık. Her nedense sayın Vali telefonlarımızı açmadı. Bu neyin korkusu,neyin baskısıdır ? Afişin kaldırılmasında AKP Milletvekili Metiner’in ne kadar ilgisinin olup olmadığını net olarak bilemiyoruz. Bildiğimiz tek bir şey var. O da korkunun paçalarına sarmış olduğudur.Ama unutmasınlar sakın unutmasınlar. Korkunun baskıcı zihniyete ve eceline faydası yoktur,olmayacaktır da” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ÖMER YURTSEVEN KİMDİR?

MİSYONUM… VİZYONUM… MESAJIM…

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi 837 Sokak Kızılhisar Apt. No: 14/1 Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 533 571 40 69

re_facebookre_twitterre_instegram