REKLAMI GEÇ

19 yıllık başhekim görevden alındı

19 yıllık başhekim görevden alındı

Buldan Göğüs hastalıkları Hastanesi’nin 19 yıllık başhekimi Dr. Halime Balkanlı görevinden alındı. Balkanlı’nın yerine Dr. Alpaslan Alsoy getirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ocak 2015 Pazartesi, 11:33

Denizli’deki sağlık kurumlarındaki görevden alma ve yeni atamalar hız kesmiyor. Bu kez de Buldan Göğüs hastalıkları Hastanesi’nde 19 yıldır başhekim olarak görev yapan Dr. Halime Balkanlı görevinden alındı.

Balkanlı’nın yerine, bir dönem DYP’nin Buldan İlçe Başkanlığını yapan ve İl Genel Meclisi’nde Buldan üyesi olarak görev alan İbrahim Alsoy’un oğlu Dr. Alpaslan Alsoy atandı.

Sağlık Bakanlığı’na bağlı hastanelerdeki başhekimlerin yeni yapılanma ile başhekimlik görevlerinin sözleşmeyle iki yıl olarak belirlendiği, görev süresi dolan Dr. Halime Balkanlı’nın görevi uzatılmadığı ifade ediliyor.

Denizli’deki sağlık kurumlarında ata fırtınası geçen hafta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Acar ile başlamış, ardından İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Tekin ve Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Görüşen görevlerinden alınmıştı.

Yorumlar

yksl.b   -  Bağlantı 6 Ocak 2015, 15:28

sırf siyaset uğruna halime hanımı harcayanlara yazıklar olsun.o hastaneyi bugünkü durumuna getiren halime hanımdır.onun kadar özveriyle çalışan birisi daha asla yoktur.hastası olarak çok üzüldüm.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı