REKLAMI GEÇ

Acıpayam Belediyesi’nden Ayşe Nine’ye ev

Acıpayam Belediyesi’nden Ayşe Nine’ye ev

Acıpayam’ın Karahöyük Mahallesi’ndei oturan 75 yaşındaki Ayşe Akkaya’ya yardım eli uzandı. Acıpayam Belediyesi, Ayşe Nine’ye prefabrik konut yaptırırken, içinin eşyalarını da Sevgi Eli sağladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2015 Cumartesi, 09:37

Karahöyük Mahallesi’nde oturan Ayşe Akkaya’nın evi kış ve bahar aylarındaki yoğun yağışlar nedeniyle oturulamaz hale geldi. Yaşlı kadının barınma konusunda yaşadığı problemin Acıpayam Belediyesi’ne bildirilmesiyle de Ayşe Nine’ye ev yapımı için harekete geçildi.

Acıpayam Belediyesi, kısa sürede yıkılan evin yerine prefabrik konut yaptırdı. İçinin eşyaları da Sevgi li tarafından karşılandı. Ayşe Akkaya’ya yeni evi, Acıpayam Belediye Başkanı Vekili Hüseyin Erdem, Acıpayam Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü İsmail Duran ve Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli Şube Başkanı Nurten Elçin tarafından teslim edildi.

ic-1

Akkaya’ya evinde sağlık ve mutlulukla oturmasını dileyen Erdem, “Karahöyük muhtarımız Hüsnü Apa bize gelerek Nazife Akkaya’nın durumunu aktardı. Belediye kendisine kısa sürede prefabrik ev yaptırıp taşınmasını sağladı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı