REKLAMI GEÇ

Acıpayam Canlı Hayvan Pazarı açılıyor

Acıpayam Canlı Hayvan Pazarı açılıyor

Acıpayam’ın bazı mahallelerinde görülen çiçek hastalığı nedeniyle kapatılan ilçedeki canlı hayvan pazarının yarından itibaren açılacağı, 22 mahallede hayvan giriş çıkışları ile ilgili yasağın devam ettiği bildirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2016 Pazartesi, 14:44

Acıpayam Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ilçenin Alcı, Çiftlik, Karaismailler, Suçatı, Yolçatı, Kelekçi ve Gölcük mahallelerinde görülen çiçek nedeniyle 15 Mayıs’ta kapatılan canlı hayvan pazarının yarından (salı) itibaren yeniden açılacağı belirtildi.

Açıklamada, pazarda gerekli dezenfeksiyon ve temizliğin yapıldığı, hayvanların giriş bölümünde sağlık ve evrak kontrolü yapıldıktan sonra pazara alınacağı, geçtikten sonra pazar içine alınacaktır. gerekli temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri yapılacaktır.

22 MAHALLEDE KARANTİNA SÜRÜYOR
Öte yandan ilçenin 22 mahallesinde uygulanan karantina ise sürüyor. Çiçek hastalığı nedeniyle Suçatı, Yolçatı, Sandalcık, Karaismailler, Hisar, Çiftlik, Alcı, Gölcük, Benlik, Akşar, Çakır, Hacıkurtlar, Boğazdere, Aliveren, Eskiköy, Kelekçi, Ören, Kuzören, Olukbaşı, Güney, Akalan ve Köke mahallerine hayvan giriş çıkışları yasak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı