REKLAMI GEÇ

Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete başladı

Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, hizmet vermeye başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin yüzme kursunu başlattığı ilk ilçe olan Acıpayam’daki komplekse çevre ilçelerden de yoğun ilgi var.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2018 Çarşamba, 16:32

“Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak” sloganı ile yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kent merkezi ile Tavas, Acıpayam, Çivril ve Honaz olmak üzere 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor komplesi tamamlandı.

Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde yaz spor kurslarını başlattı. Spor kurslarının başladığı ilk ilçe olma özelliği taşıyan Acıpayam’da vatandaşlar yüzme ve pilates kurslarına yoğun ilgi gösterilirken, bugüne kadar tesise 2000 kursiyer kayıt yaptırdı. Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nin sadece Acıpayam’a değil, çevre ilçe ve mahallelere de hizmet verdiğini açıklayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Serinhisar ve Çameli’den de vatandaşların yüzme kursuna geldiğini kaydederek, “Denizli’de yüzme bilmeyen çocuğumuz kalmayacak” diye konuştu.

“ACIPAYAM’A ÇOK YAKIŞTI”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak” sözünü hatırlatarak, “Bugün Denizli merkezimizde verdiğimiz yüzme kursumuzun aynısı Acıpayam ilçemizde de var. Çevre mahalle ve ilçelerimizden de bu güzel tesisimize yoğun talep var. İnşallah kısa süre içinde diğer tesislerimiz de hizmet vermeye başlayacak” dedi.

Başkan Osman Zolan, “Vatandaşlarımız refah ve huzur içerisinde yaşamalarına olanak sağlayacak, talep ettikleri her ne varsa yapmaya, onların mutluluğu için gece gündüz demeden çalışmaya gayret ediyoruz. Bu tesisimiz Acıpayamımıza çok yakıştı. Yüzme bilmeyen kimse kalmasın, başta çocuklarımız, gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz olmak üzere herkes yüzme öğrensin” dedi.

VATANDAŞLAR NE DEDİ?
Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nden faydalanan vatandaşlar şöyle konuştu:

Nuray Koyun (37): “Kızım, yeğenim ve arkadaşlarımla birlikte geliyorum. Çok güzel, çok memnun kaldık. İlçemize böyle bir tesis kazandırdığı için Osman Zolan Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Pilates kursuna da gelmeyi düşünüyorum. Herkes gelsin kaydını yaptırsın, biz çok memnunuz, onların da memnun kalacağından eminim.”

Filiz Demiral (20): “Tesise kardeşlerim geliyor. Burası çok güzel ve temiz. Bir sonraki dönem ben de geleceğim. Bizlere böyle bir imkan sundukları için çok teşekkür ederiz. Osman Zolan Başkanım bir çok yeniliklerle karşımızda olacağına inanıyor ve başarılar diliyoruz. Gelen buradan vazgeçemiyor, mutlaka gelsinler.”

Şeyma Çoban (12): “Çok güzel bir tesis, temiz, titiz. Daha önce yüzmeyi biraz biliyordum şimdi daha iyiyim. Hocalar güzel öğretiyor, arkadaşlarım da buraya gelsin, tanısınlar. Bize bu imkan sunduğu için Osman Başkanımıza teşekkür ederiz.”

Kayra Akdemir (14): “Serinhisar’dan geliyorum, yüzme öğreniyorum güzel bir yer. Yüzme öğrenmek isteyenler buraya gelmeli, burada yüzme öğrenmek çok güzel. Hocalar çok ilgili, bu güzel tesis için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ederim.”

Muhammet Can Ertürk (12): “Yatağan’dan geliyorum, arkadaşlarıma da öneriyorum, çok güzel bir tesis. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a böyle bir tesis kazandırdığı için teşekkür ederiz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı