REKLAMI GEÇ

ACIPAYAM YGS’YE HAZIR

ACIPAYAM YGS’YE HAZIR

Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, 23 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Yükseköğrenime Geçiş Sınavı(YGS) ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını ve güvenlik tedbirlerinin alındığını açıklayan Kaymakam Kalkar, Pazar günü İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün de açık olacağını duyurdu.

/ DENİZLİHABER / 21 Mart 2014 Cuma, 15:37

Üniversiteye girişin ilk adımı olan YGS Sınavı pazar günü yapılacak. 23 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş  Sınavı(YGS) Denizli merkez dışında sadece Acıpayam ilçesinde yapılacağını açıklayan Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, sınavın, 7 binada 92 salonun kullanılacağını ve 1800 öğrencinin katılacağını açıkladı.

Sınava girecek öğrencilere kısa bir hatırlatma yapan Kaymakam Kalkar, sınavın huzurlu geçmesi için tüm tedbirlerin alındığını açıkladı. Kalkar, “23 Mart 2014 tarihinde yapılacak 2014-Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) katılacak adaylardan, nüfus cüzdanı olmadığı veya nüfus cüzdanında T.C. Kimlik Numarası, fotoğraf, soğuk damga bulunmadığı için sınava katılamayacak durumda olan adaylar için Acıpayam İlçe Nüfus Müdürlüğü 23 Mart 2014 Pazar günü saat 07.00 – 10.15 arası açık tutulacak” dedi.

Adayların, ÖSYM’nin sayfasından edinecekleri sınav giriş belgelerinin renkli veya siyah-beyaz çıktılarını, TC kimlik numarası ile fotoğraf üzerinde soğuk damganın bulunduğu nüfus cüzdanları ile son 6 ayda çekilmiş bir fotoğraf da bulundurmaları gerektiğini de vurgulayan Kalkar, Adayların, sınavın başlama saatinden en az bir saat önce sınav binası önünde hazır olmaları gerektiğini de hatırlattı.

Kaymakam Uğur Kalkar, açıklamasında,”Sınavın huzur ve güvenli bir şekilde tamamlanabilmesi için her türlü tedbiri almış bulunmaktayız. Yüksek Öğretime Geçiş Sınavının ilçemizde yapılıyor olması öğrencilerimiz ve ailelerimiz açısından büyük bir kolaylık sağlamaktadır” diyerek sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı