REKLAMI GEÇ

Acıpayam’a 2 birincilik

Acıpayam’a 2 birincilik

Kutlu doğum Haftası dolayısıyla Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Müftüsü’nün düzenlediği ’40 Hadis Ezbere Okuma’ yarışmasına katılan Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi 2 birincilik aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2014 Perşembe, 11:54

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Müftüsü’nün düzenlediği ‘Kardeşlik’ temalı 40 Hadis Ezbere Okuma yarılması ile ‘Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet’ konulu kompozisyon yarışmasına Denizli genelindeki İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri katıldı.

Kaymakam Uğur Kalkar’ı makamında ziyaret eder 40 Hadis Ezbere Okuma yarışmasının birincisi Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Orhan Çoban ile “Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet” konulu kompozisyon yarışmasının birincisi Gülsüm Yılmaz’a ödülleri verildi.

Yarışmada 2 birincilik alan Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine ödüllerini veren Kaymakam Uğur Kalkar, “İlçemizdeki eğitim kurumlarının ve öğrencilerimizin kazandıkları başarılar, ilçemiz adına sevinç ve gurur kaynağı olan gelişmelerdir. Başarı kazanan öğrencilerimizi ve bu başarıların elde edilmesinde emeği geçen ve katkısı bulunan herkesi tebrik ediyor ve başarılı çalışmalarının devamın diliyorum” dedi.
Kaykamam Uğur Kalkar’ın makamında gerçekleştirilen ödül törenine, Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Üzeyir Daşıkan, Müdür Baş Yardımcısı İlhan Keçelioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili M. Hilmi Coşkun ve yarışmalarda ödül alan öğrenciler katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı