REKLAMI GEÇ

Açığa alınan doktor görevine döndü

Açığa alınan doktor görevine döndü

Acıpayam’da, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle açığa alınan doktor A.A., İlçe Devlet hastanesi’ndeki görevine geri döndü. A.A.’nın açığa alma süresi dolduğu için kaymakamlık tarafından görevine iade edildiği, ancak idari ve adli soruşturma sürecinin henüz tamamlanmadığı belirtildi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2016 Çarşamba, 15:04

Acıpayam’da görev yaptığı Devlet hastanesi’nin asansörüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret içeren sözler yazdığı iddia edilen, bu kapsamda açılan idari ve adli soruşturma kapsamında geçtiğimiz şubat ayında açığa alınan doktor A.A. görevine döndü.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, açığa alma işleminin Acıpayam Kaymakamlığı’nca yapıldığını, iade kararının da yine aynı makam tarafından verildiğini belirterek, “Bu tür konularda açığa almanın belli bir süresi var. O süre dolduğunda göreve idae gerekiyor. Acıpayam’daki göreve iade işlemi de bu şekilde olmuştur” dedi.

A.A. hakkındaki idari ve adli sürecin devam ettiğini bildiren Öztürk, idari soruşturma ile ilgili raporun bakanlığa gönderildiğini, konuyla ilgili kararın bakanlıkça verileceğini, adli sürecin de henüz sonuçlanmadığını sözlerine ekledi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı