REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da bir garip hırsızlık  

Acıpayam’da bir garip hırsızlık   

Acıpayam’da ilginç bir otomobilden hırsızlık olayı yaşandı. Hırsız, otomobilin resmi evrakları ile tampon ve koltuk kafalıklarını çaldı.  

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2014 Cumartesi, 11:26

Acıpayam’da otomobilden yaşanan hırsızlık kafalarda soru işareti oluşturdu. Acıpayamlı Mustafa E, Huzur Bulvarı’ndaki evinden gece saatlerinde misafirlerini uğurlarken, otomobilini görünce şok oldu. Ara sokağa park edilen otomobilinin plaka, tampon, ruhsat ve arka koltuk kafalıklarının çalındığını gören Mustafa E,polisi aradı.

20 Y 1434 plakalı otomobilin kelebek camının kırılarak içine girildiği tespit edildi. Hırsızın neden sadece resmi evraklarla tampon ve koltuk kafalığını çaldığı merak konusu oldu. Polis, bölgedeki kamera kayıtlarını incelemeye alırken, görgü tanıklarının da ifadesine başvurdu. Tanıkların olay saatinde bölgede Mustafa E.’nin otomobiline benzer bir otomobilin dolaştığını söyledi.

Olayla ilgili bölge Emniyet Müdürlüklerine uyarı yazıları gönderilirken, Mustafa E, kimseyle husumetinin olmadığını söyledi. Mustafa E, otomobilinin ruhsat ve plakası ile diğer parçalarının neden çalındığını anlamadığını söyledi.

Yorumlar

at   -  Bağlantı 12 Haziran 2014, 20:39

insallah caldiklari parcalarlan kaza yapsinlar

Volkan   -  Bağlantı 7 Haziran 2014, 11:53

İhtiyacı o kadarmış demek ki…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı