REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da kanalizasyon akıyor belediye bakıyor

Acıpayam’da kanalizasyon akıyor belediye bakıyor

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, bir mahallede yaşanan kanalizasyon sorunu “sorumlu Denizli Büyükşehir Belediyesi mi, Acıpayam Belediyesi mi?” sorusunu gündeme getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2014 Salı, 11:46

İlçenin Yukarı Mahalle semtinde alt ve üst yapı çalışmaları sırasında açıkta kalan kanalizasyon borusu sokak sakinlerini tedirgin etti. Açıkta kalan kanalizasyon borusu müdahale edilmeyi beklerken, şu ana kadar Acıpayam Belediyesi’nin bir çalışma yürütmemesi de eleştirilere neden oldu.

Yukarı Mahalle Kıllılar Geçidi olarak bilinen sokakta oturan vatandaşlar, kanalizasyon borusundan bırakılan evsel atığın çevreye yaydığı kötü kokudan ve yarattığı kirlilikten şikayet ederek, “Yol çalışması nedeniyle 7 Mart 2014 günü patlayan kanalizasyon borusunun bir türlü bakım onarımı yapılmadı. Belediye ekipleri iki sefer geldi,‘buralara kaldırım yapacağız, ondan sonra bakımını yaparız’ diyerek gitti. Bir daha ne gelen oldu, ne çalışma yapıldı” dedi.

Vatandaşlar, “Denizli’nin büyükşehir olmasıyla altyapı çalışmalarının ve kanalizasyon gibi bakım hizmetlerinin merkezden yürütüleceği” şeklinde ifadeler kullanıldığı da kaydederek, “Yetki kimdeyse bir an önce buraya müdahale etsin” çağrısında bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı