REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da meydana gelen kazada genç kızı itfaiye ekipleri kurtardı

Acıpayam’da meydana gelen kazada genç kızı itfaiye ekipleri kurtardı

Acıpayam’ın en tehlikeli noktalarından biri olan Aynes Kavşağı’nda bir kaza daha meydana geldi. İki otomobilin çarpıştığı kazada yolcu koltuğundaki genç kız araçta sıkıştı, itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla kurtarıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Eylül 2017 Cumartesi, 15:09

Kaza, Acıpayam’ın Aynes Kavşağı olarak bilinen noktasında meydana geldi. Geçiş üstünlüğüne uyulmamasının yol açtığı kazada Nuri Er’in kullandığı 35 T 4080 plakalı otomobil ile Erdem Şahin yönetimindeki 20 DS 010 plakalı otomobil çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle her iki otomobil de savrulurken, 35 T 4080 plakalı otomobilin yolcu koltuğunda oturan Büşra Nur Er araçta sıkıştı.

Her iki otomobilde bulunanlar ve çevredekilerin çıkaramadığı Büşra Nur Er için İtfaiye ve sağlık ekiplerinden yardım istendi.

Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Acıpayam Şubesi ekipleri, önce aracın kapısını kesti, ardından da genç kızı sıkıştığı yerden çıkardı.

Olay yerinde bekleyen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Büşra Nur Er ambulansla hastaneye kaldırıldı. Genç kızın hafif yaralı olduğu ve önlem amacıyla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı