REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da pedallar Cumhuriyet için çevrilecek

Acıpayam’da pedallar Cumhuriyet için çevrilecek

Acıpayam Belediyesi, Cumhuriyet’in 93’üncü yıldönümü dolayısıyla bisiklet turu düzenleyecek. Cumhuriyet Bisiklet Turu, ilçe merkezi ile Uçarı Göleti arasında olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2016 Çarşamba, 11:31

Acıpayam Belediyesi’nin düzenlediği Cumhuriyet Bisiklet Turu, 29 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te Cumhuriyet Meydanı’ndan start alacak. Tura katılacak olanlar, Ucarı Göleti’ne kadar pedal çevirecek. Göl manzarasını izleyen katılımcılar, sunulacak ikramların ardından yeniden ilçe merkezine dönecek.

Bisikletçileri ve ilçe halkını bu tura katılmaya davet eden Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, “Ülke olarak içinde bulunduğumuz olumsuz durumlardan kurtulmak, laikliğimiz, milli birlik-beraberliğimizi, kardeşliğimizi göstermek ve en üst düzeye çıkarmak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının canlarını vererek bırakmış oldukları bu çok önemli günü kutlamak amaçlı bisiklet turu düzenledik. Etkinliğimizle ilgili güvenlik önlemleri alınacaktır. Çok rahatlıkla eşinizle, çocuğunuzla ya da arkadaşınızla katılabilirsiniz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı