REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da trafik kazası: 2 ölü

Acıpayam’da trafik kazası: 2 ölü

Acıpayam’da, sahibi tarafından lastiği patladığı için kara yolunun ortasında bıraktığı gübre serpme makinesine otomobil çarptı. Kazada otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Kasım 2015 Pazartesi, 20:30

Ramazan ÇETİN (DHA)

Kaza, dün akşam saat 19.30 sıralarında Denizli-Çameli Karayolu Dedebağ Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Karayolunda 20 KT 605 plakalı traktör tarafından çekilen ve lastiğinin patlaması sonucu karayolunun ortasına sürücüsü tarafından terk edilen gübre serpme makinesine 25 yaşındaki Uğur Elçin’in kullandığı 03 NF 621 plakalı otomobil çarptı. Kazada hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Uğur Elçin ile yanındaki 24 yaşındaki Murat Söylemez, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazayı görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Kazada hayatını kaybeden Elçin ve Söylemez’in cesetleri Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle kapanan yol, traktör ile makinenin çekilmesiyle tekrar trafiğe açıldı. Elçin ile Söylemez’in, Darıveren Göleti ve Sulama inşaatında çalıştıkları, iş çıkışı Acıpayam İlçesi’ndeki evlerine gittikleri öğrenildi. Jandarma ekipleri, karayoluna terk edilen ve iki kişinin ölümüne neden olan traktör sahibini belirlemek için çalışma başlattı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı