REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da her yol örnek olacak

Acıpayam’da her yol örnek olacak

Acıpayam Belediyesi, 56 mahallenin en çok kullanılan yolunu ‘örnek yol’ haline getiriyor. Yollar, şehir standartlarında olacak.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 24 Haziran 2014 Salı, 10:41

Acıpayam Belediyesi, merkezde 5 ve büyükşehirden sonra bağlanan 51 mahallede yol çalışması başlattı. Her mahallenin en işlek yolunun şehir standartlarında örnek yola dönüştürülecek olan yollarda çalışmalar başladı. Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, 57 bin nüfuslu Acıpayam’ın daha çok hizmete ihtiyacı olduğunu söyledi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Şevkan, “Acıpayam merkez ile birlikte 56 mahalleye hizmet veriyoruz. Belediye olarak her mahallemizde acil olan bir yolu yaparak, iki üç ay içerisinde tüm mahallelerimizde örnek bir yol yapmak hedefimiz. Biz her mahallemizde eksik olan ve acil yapılması gereken yerleri tespit ettik. Önce iyi bir planlama yapmak istiyoruz. Yapacağımız hizmetler daha planlı olsun daha kalıcı olsun istiyoruz. Şu anda çalışma ekiplerimiz Alaattin, Dedebağı, Yeşildere, Yumrutaş ve Kuyucak mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı