REKLAMI GEÇ

Acıpayam’ın Kent Konseyi Başkanı Kadir Tıkaç oldu

Acıpayam’ın Kent Konseyi Başkanı Kadir Tıkaç oldu

Acıpayam Belediyesi Kent Konseyi’nde 5 yıldır görev yapan Ömer Alev aday olmadı, Kadir Tıkaç yeni başkan seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2014 Pazar, 10:10

Acıpayam Belediyesi Kent Konseyi’nin genel kurulu yapıldı. Talip Özkan konferans salonunda yapılan genel kurulda 2009’dan bu yana başkanlık yapan Ömer Alev tekrar aday olmadı. Konseyin kurucu başkanı olan ve 5 yıllık görevi süresince Acıpayam’ın gelişmesi için çalıştıklarını söyleyen Alev, “Dalaman çayının kirlilikten kurtulmasına, ilçenin geleceğini ilgilendiren konularda çalışmalar yapmaya kadar pek çok alanda Acıpayam’a hizmet ettik” dedi.

Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ın da katıldığı genel kurulda Kent Konseyi Başkanlığına Kadir Tıkaç aday gösterildi. Tek adayla gidilen seçimde Tıkaç, üyelerin tamamının oyunu alarak başkanlığa seçildi. Tıkaç, “Kent konseylerinin oluşmasını ben çok önemsiyorum.Çünkü; bu konseyler aracılığı ile vatandaşlarımız düşüncelerini projelerini çekincelerini doğrudan belediye meclislerine ulaştırma imkanına kavuşuyorlar. Ayrıca yaşadığı şehrin varlıklarını koruma eksiklerini tamamlama konusunda bilinç kazanıyorlar. Kent bilinci çevre bilinci demokrasi bilinci katılımcılık gibi değerler bu konseyler sayesinde hayata geçme imkânı buluyor. Ben bu ilk genel kurulda kent konseyi yürütme kuruluna seçilen arkadaşlarımız ile ilçemize çok büyük katkılar sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.

Tıkaç’ın başkan seçildiği genel kurulda, yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Gültekin Altan, M.Kemal Çakır, Fahrettin Afşar, Mehmet Karademir, Hüseyin Helvacıoğlu, Süleyman Şakın, İzzet Turan , MehmetSürücüoğlu.

Yorumlar

alpertuğ   -  Bağlantı 17 Temmuz 2014, 18:39

acıpayam ve çevre mahalleleri için hayırlı olması temennisiyle

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı