REKLAMI GEÇ

Başkan’dan biraz spor biraz denetleme

Başkan’dan biraz spor biraz denetleme

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, bir çöp konteynırında ateşe verilen dalları görünce, bu davranışısosyal medya hesabından yaptığı “soba keyfi olmasa gerek” paylaşımıyla eleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2015 Salı, 09:46

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşım yaptı. Akşam vakti ilçe turuna çıkan Şevkan, bunu “Hem spor hem ilçeyi bir de gece görmek” sözleriyle ifade etti. Gezisi sırasında bir konteynırında çöplerin ateşe verildiğini ve üzerine de ağaç dalları atıldığını görünce de sosyal medyadan fotoğrafı paylaştı ve yorumda bulundu.

Başkan Şevkan, fotoğrafı paylaşırken “Bir gece vakti, Acıpayamımızı şöyle bir dolaştık. Hem gezip görelim hem de biraz spor yapmak amacıyla… Bir konteyner ve içinde ateş, üzerinde yanmaya hazır dallar. Soba keyfi olmasa gerek. Neyse belediye olarak biz daha çok çalışacağız halkımız da birazcık daha duyarlı olacak ve her şey ve her yer güzel olacak. Bu türden görüntüler her zaman her yerde görülebilen normal şeylerdir. Ancak Acıpayam farklı bunları kolayca aşar ve ben halkıma güveniyorum. Saygı ve sevgiyle” notunu da ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı