REKLAMI GEÇ

Bitmeyen camiye imam atandı

Bitmeyen camiye imam atandı

İlginç ve garip atama haberlerine bir yenisi daha eklendi. Atamayı yapan müftülük, atamanın kahramanı memleketinden ayrılmak istemediği iddia edilen bir imam ve onun görev yapacağı yer ise henüz inşaat halindeki cami.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2014 Perşembe, 13:40

Acıpayam’ın Kelekçi Mahallesi’nde hayırseverlerin katkıları ile yapılmakta olan Boğazardı Ebubekir Sıddık Camisi, henüz inşaat halinde ama imamı atandı bile. İnşaat halindeki camide görevlendirilen imam Adnan Ünal’ın, daha önce Kelekçi Çarşı Camisi’nde görev yapması kafalarda soru işareti yarattı.

Mahalle sakinleri, Adnan Ünal’ın uzun yıllardan beri Çarşı Camisi’nin imamı olduğunu, ancak tayin zamanının geldiğini söyleyerek, imamın Kelekçili olduğu için başka bir yere gitmek istemediğini ve muhtemelen bitmeyen camiye tayinini çıkarttığını iddia etti.

Öte yandan, Adnan Ünal’ın atama öncesi görev yaptığı Çarşı Camisi’ne henüz bir imamın görevlendirilmediği bildirildi.

ROTASYON ÇILDIRTMIŞTI
Müftülüğün ilginç atamalarından birisi de Çal’da gerçekleşmiş, Hatipoğlu Camisi’nde imamlık yaparken rotasyon uygulamasıyla cemaati olmayan Karapınar Mahallesi’ndeki camiye atanan Ziya Hayta, İl Müftülüğü önünde üzerine benzin döküp kendisini yakmak istemişti.

Yorumlar

Aslan   -  Bağlantı 31 Ekim 2014, 11:51

Bundan daha doğal bişey olamaz caminin inşaatı bitene kadar eski Camisi’nde inşaat tamamlandığında yeni cami de görev alır ne yani imam boş ta mı dursun görev yapmasın mı çarşı cami ye imam atanmamış zaten bunda anormal bişey yok bence

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı