REKLAMI GEÇ

Çayırda model uçak gösterisi

Çayırda model uçak gösterisi

Türk Hava Kurumu (THK) Acıpayam Şubesi’nin organize ettiği Radyo Kontrollü Model Uçak Uçuş Gösterileri, Gedikli Mahallesi’ndeki çayırlık alanda yapıldı. Gösteriye, Acıpayam halkı yoğun ilgi gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ağustos 2014 Çarşamba, 16:33

THK’nın Acıpayam Gedikli Mahallesi’nde gerçekleştirilen Radyo Kontrüllü Model Uçak Uçuş Gösterisi’ne, THK Acıpayam Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Hüsünbeyi, Eski Başkan Veysel Kaya, Genç Kanatlar ve radyo kontrollü uçuşa ilgili halk katıldı.

PİST İSTİYORLAR
Radyo kontrollü Model Uçak Uçuş gösterisine katılan Özer denizli-acipayam-model-ucak-ucuslari-icKırcalı ve Gökhan Uygur, Eski Başkan Veysel Kaya’nın daveti üzerine geldiklerini, kısa süreli bir uçuş gösterisi yaptıklarını ve gösterilen ilgiden dolayı memnun kaldıklarını belirterek, uygun bir pist oluşursa, bu gösterilerin daha sıklıkla yapılacağını söylediler.
THK Acıpayam Şube Başkanı Mehmet Ali Hüsünbeyi, model uçak uçuş gösterisi ile ilgili bilgi verdi. Hüsünbeyi, Acıpayam’ın Gedikli Çayırı mevkisinin radyo kontrollü model uçak uçuşu için, çok elverişli bir zemin olduğunu belirtti. Bu gösterilerin daha geniş katılımlı yapılabilmesi için radyo kontrollü model uçak pistti yapılması gerektiğini vurguladı. Hüsünbeyi, THK olarak bu konuda gerekli çalışmaları yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı