REKLAMI GEÇ

Cinayet kurbanı toprağa verildi

Cinayet kurbanı toprağa verildi

Acıpayam’da iki genç tarafından parası için öldürüldüğü iddia edilen Muhammet Kurt, Kelekçi Mahallesi’nde düzenlenen törenle toprağa verildi. Cinayeti işledikten sonra otomobilin bagajına cesedi koydukları ve Fethiye’ye eğlenmeye gittikleri ileri sürülen zanlıların sorgusu ise sürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Kasım 2015 Pazar, 19:11

Denizli, Acıpayam’da işlenen korkunç cinayetin şokunu yaşıyor. Acıpayam’ın Çakır Mahallesi’nde ailesinin kayıp başvurusu yapmasının ardından başlatılan soruşturma korkunç bir cinayeti ortaya çıkarmıştı. Cinayetin detayları ise tüyler ürpertici nitelikte.

Cinayet iddiasıyla gözaltına alınan yaşları küçük iki zanlının, Fransa’dan emekli olan Muhammet Kurt’u hayvan satma bahanesiyle çağırdıkları ve av tüfeğiyle vurarak öldürdükleri ileri sürüldü.

BAGAJDA CESETLE FETHİYE’YE GİTMİŞLER
Kurt’un hayvan almak için yanında getirdiği 5 bin lirayı alan zanlıların, talihsiz adamın cesedini otomobilin bagajına koydukları, plakasını değiştirdikleri otomobile Fethiye’ye gittikleri iddia edildi. Sabaha kadar gazinolarda eğlendikleri ve çaldıkları parayı harcadıkları öne sürülen zanlıların, ilçeye döndüklerinde bagajdaki cesedi Akdere Mahallesi’nde samanların arasına gizledikleri ve evlerine gittikleri iddia edildi.

TALİHSİZ ADAM TOPRAĞA VERİLDİ
Zanlılardan O.G. tutuklanırken, arkadaşı H.G. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Korkunç bir cinayete kurban giden Muhammet Kurt için cenaze töreni düzenlendi. Kelekçi Mahallesi’nde Çarşı Camii’ne getirilen Muhammet Kurt, burada kılınan cenaze namazının ardından Kelekçi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı